Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az addict blog hirdetési ajánlata

Kedves mindenki! Az addict blog gazdájaként egy nagy jelentőségű döntés előtt állok a blog jövőjét illetően, amit nem tudnék nyugodt szívvel meghozni, ha nem tennék előtte egy kísérletet. A blogon a Blog.hu szabályzatából adódóan eddig is voltak reklámok, de azokat kizárólag az index kezelte, a saját felületeimet pedig a nonprofit Bloggerúniónak ajánlottam fel társadalmi célú hirdetések futtatására. Két év után úgy éreztem, most jött el az ideje annak, hogy felmérjem, van-e igény az addicton lévő reklámhelyek iránt. Ha ezt nem tenném meg, még nyugdíjas koromban is ezen keseregnék, hiába lenne több fogam mint Mary Zsuzsinak. Elképzelhető, hogy senki nem tartja majd vonzónak az addicton való hirdetést. Ebben az esetben sem fogok elkeseredni, folytatom tovább a blogot úgy, ahogy eddig, és a hobbi megmarad hobbinak. A körülmények részletezése helyett azonban jöjjön inkább a konkrét ajánlat.

Az addict blog lassan két éve működik megszakítás nélkül. Ezalatt az idő alatt 2,8 millió oldalletöltést produkáltunk, ami havonta 130-160 000 oldalletöltést és napi átlag 2500-3000 látogatót jelent. Fontos tudni, hogy a Blog.hu szabályzata értelmében csak minden páros megjelenésre helyezhet el a blog reklámot, míg a páratlanok fölött a Blog.hu rendelkezik, így hetente átlagosan 20 000 oldalletöltéssel lehet számolni. A hiteles statisztikát a Google Analytics biztosítja, de teljesen publikus a blogon elhelyezett sitemeter gombra (vagy ide) kattintva elérhető látogatottságmérő is, amelyben szabadon böngészhet bárki az elmúlt év adatai között. Ez a két év elég idő volt ahhoz, hogy az indexről érkező nagyszámú kalandor mellett egy stabil, a reklámszakmához kötődő törzsközönség alakuljon ki, amit ezúton is szeretnék megköszönni mindenkinek, főleg azoknak, akik hozzászólásaikkal segítették az értelmes viták kialakulását. Nagyon sok reklámszakember, marketinges vagy éppen tanuló fordul meg nálunk, akik nyitottak a szakmai témák megvitatására, de a reklámokkal kapcsolatos poénkodásra is.

Kinek érdemes itt hirdetni?

A nem specifikus reklámokon kívül a teljesség igénye nélkül felsorolnék néhányat:

  • Képügynökségeknek, akiknek megrendelői az ügynökségeken dolgozó kreatívok, esetleg art buyerek, akiket nálunk biztosan elérnek.
  • Reklámszakemberek képzésével foglalkozó iskolák, akik az addicton még a Penny Marketet is megszégyenítő árakon érhetik el a szakmába vágyó fiatalokat.
  • Kis ügynökségeknek, reklámstúdióknak, akik szeretnék magukat szélesebb ügyfélkörrel megismertetni.
  • Webdizájnnal, honlapépítéssel foglalkozó vállalkozások, akik nálunk könnyen levadászhatnak egy-egy ügyfelet.
  • Nagyobb reklámcégek, akik megújuló honlapjuknak, új szolgáltatásuknak, céges blogjuknak szeretnének egy kis hírverést csapni, és látogatottságot generálni.
  • Reklámügynökségeknek, akik az itt elhelyezett álláshirdetésükkel arcátlanul olcsón bombázhatják meg a szabad vagy éppen szabadulni készülő reklámos szakembereket.
  • Reklámügynökségek alvállalkozóinak, beszállítoknak, akik mutatni akarják magukat a piacon.
  • Szakmai konferenciák, reklámversenyek szervezőinek, akik egyrészt informálhatják a célcsoportjukat, másrészt növelhetik a rendezvény presztízsét.

Emellett persze bárkinek, akinek a terméke vagy szolgáltatása közelről vagy távolabbról kapcsolódik a kreativitáshoz, legyen szó energiaitalról, csokoládéról, ruhamárkákról vagy éppen egy energiatakarékos izzóról.

Milyen feltételekkel lehet hirdetni?

Az oldalon a blog.hu rendszerének köszönhetően két hirdetési felület található. Az egyik a blog jobb oldalán látható, álló formátumú és maximum 160x290 pixel nagyságú, a másik mindig a legújabb poszt alatt jelenik meg, illetve a posztokba lépve a kommentek felett található. Ennek mérete 310x250 pixel. Ezeket külön-külön lehet megvásárolni, mégpedig heti bontásban, az alábbi árakon:

  • Az oldal jobb szélén található 160x290 pixeles billboard: 20 ezer forint+ÁFA/hét
  • Az oldal közepén található 310x250 pixeles billboard: 30 ezer forint+ÁFA/hét

Emellett minden pironkodás nélkül megígérem, hogy az első öt jelentkezőnek egy poszt erejéig köszönetet fogok mondani, egyfajta szponzorációként fogva fel a hirdetési szándékot, amellyel megtisztelik a blogot. Ezzel az egésszel nem szeretném a blog olvasóit terhelni, ezért a hozzászólásokat nem is izzítom be. Akinek észrevétele, kérdése van ezzel kapcsolatban, vagy hirdetési ajánlattal keresne meg, az a reklambuzi@gmail.com címen léphet kapcsolatba velem. Köszönöm.

 

 

 

További technikai és jogi részletek:

A megrendelt hirdetés egy hétnél rövidebb ideig nem tarthat. A bannerek minden alkalommal hétfőn, 8 óra 00 perckor kerülnek ki az oldalra. A hiordetésért fizetendő összeget nem befolyásolja az átkattintások száma. A kihelyezésre szánt reklámokat a hirdetőnek kell elkészíteni, és azt legkésőbb 4 munkanappal a megjelenés előtt át kell küldenie. A hirdetéseket jpeg, gif és png formátumban lehet elkészíteni, a középső, 310x250-es billboardon pedig a flash használata is lehetséges.

A fizetés áfás számla ellenében történik, melyet a teljesítés után állítok ki a megrendelőnek. Ettől számítva tíz nap áll rendelkezésére az előzetesen megállapított ár átutalására.  

Címkék: blog

2009.06.09. 12:00 reklámbuzi komment

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr731172426
Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása