Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ápró változások az addicton

Nem, nem szűnik meg a blog, korai volt örülni! Nem kell különösebben nagy dolgokra gondolni, csak egy kicsit bővítettem, fejlesztgettem a blog felépítését. Néhány dolog kikerült, egy fontos rovat pedig be. Ez pedig nem más, mint a képes ajánló, amelyben olyan korábbi blogbejegyzéseket teszek majd be, amelyek sokakat érdekeltek. Hogy ez miért jó? Mert így azok, akik nem minden nap kattintanak az addictra (nekem is hihetetlen, de vannak ilyenek), egy pillanat alatt fel tudják mérni, hogy mi érdekes történt az elmúlt néhány napban, és gyorsan odanavigálhatnak az őket érdeklő bejegyzésekhez. Használjátok egészséggel, ha pedig valami nem stimmel (a boxok szétesnek vagy nem úgy működnek, ahogy kellene), akkor szóljatok. Köszi és jó olvasást mindenkinek!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr811197295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caipirinha 2009.06.21. 20:21:13

biztos nem kerül vissza a képes rész vhogy? én nagyon szerettem! meg olyan kommunikatív volt, ha csak pár percem volt épp a blogra, akkor is meg tudtam nézni és baromi jók voltak...

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.06.21. 20:58:07

caipirinha
Megpróbálom, ha belefér, visszajöhet.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása