Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hirdetés lett a pisilő kisfiú szobrából

Brüsszel jelképét, a pisilő kisfiút ábrázoló Manneken Pist azt hiszem senkinek nem kell bemutatni. A sugárban vizet illetve vizeletet csobogtató kisfiút a közelmúltban egy jó cél érdekében hirdetéssé alakították. A szobor segítségével a prosztatarák veszélyeire, illetve annak egyik nagyon fontos tünetére, a vizelési problémákra igyekeztek felhívni a figyelmet. A társadalmi célú kampány részeként csökkentették a víznyomást az amúgy szép sugárban pisilő szoborban, amely ezúttal éppen csak csepegtetni tudott. A jelenség magyarázatát a szobor előtti rácson elhelyezett hirdetésben adták meg, mondván ha vizelési problémáink vannak, vizsgáltassuk meg a prosztatánkat idejében. A kampány a szervezők szerint nagyon hatékony volt, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, senki nem sértődött be azon, hogy a szobrot egy jó ügy érdekében kisajátították.

forrás: scaryideas

Címkék: humor nonprofit ambient köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr811214511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andie 2009.07.01. 12:08:56

2 éve itt zabáltam igazi belga waffelt, nyakig tejszinhabban :) Fincsi volt.
Nem volt utánna vizeletproblémám :P

lessknownJFK 2009.07.01. 13:01:30

Szerintem ez ultragáz, és egyáltalán nem értem, hogy egy olyan városban mint Brüsszel, amit ennyire rendbentartanak és szépítik, plusz nyakig van túristával, hogy engedhette meg a városképért felelős személy egy ilyen kihelyezését. Ez kb olyan, mintha a Hősök terét alakítanák potencianövelő-reklámmá. Jó, nemes cél meg minden, de akkor is. Remélem párhuzamosan a kevéssé ismert kislány párját is megcsinálták méhnyakrák-szűrésesre, a Delirium Tremes-el szemben... :-)

Hanyi Istók 2009.07.01. 13:22:35

Náluk azért engedték, mert nem annyira gyöpös, álszent, demagóg ökrök, mint nálunk annyian...

Tuvalu 2009.07.01. 13:26:43

@lessknownJFK: Dícséretes, hogy ismered a Deliriumot, meg a pisilő kislányt.
De azt is tudhatnád, hogy a pisilő kisfiút évente legalább 20szor beöltöztetik valaminek (katonának, melegnek, meg mittudomén minek).

Szóval a pisilő kisfiú "felhasználásának" hagyománya van, épp ezért nemhogy nem bántó, hanem inkább már szinte nem is érdekes (bár talán a vízerősséggel még nem játszottak, tehát legalább új gondolat)

larvatus 2009.07.02. 12:40:08

Ó, ezt pár hete nálunk is megcsinálták előbb a turulszobornál, majd a rakparton a cipőknél, így hívva fel a figyelmet a csukló- ill. bokaízületek elhanyagoltságából eredő reumatikus és egyéb panaszokra. Sajnos a kezdeményezés ott siklott félre, hogy a tájékoztató táblákat gyártó cég bedőlt, és nem szállított időre. Emiatt aztán egy másik, idegi alapú megbetegedés lett exponálva a sajtóban, mégpedig a heveny zsidózásból-fasisztázásból eredő korai elhülyülés, így végül mégis lett némi haszna a dolognak...

lessknownJFK 2009.07.03. 11:08:30

@Tuvalu: Ezt valóban nem tudtam...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása