Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meat Loaf forog a zsírjában

Eddig talán csak Magyarországon és Japánban tudtak celebeket egy reklámban olyan szakértelemmel porrá alázni, ahogy most szerencsétlen Meat Loafot bedarálták az A1 steak szósznak készített filmben. Szegény Fasiírt barátunknak valószínűleg fogyókúrázni kezdett a bankszámlája, ezért párnába zokogva ugyan, de rábólintott erre a reklámszerepre, amelyben egy fasirt és a hozzá illő szósz iránti szerelmét kellett eljátszania. Ezek az érzelmek pedig oly hevesek, hogy önkéntelenül dalra fakad tőlük, és ha már énekel, miért is ne a saját slágerét vezesse elő. Borzalmas az egész úgy, ahogy van, és csak arra jó, hogy Mary Zsuzsi megnyugodhasson, lehet még lejjebb menni a mogyoróharapó fogsorragasztónál. A filmhez ráadásul egy Youtube channel is tartozik, ahol saját húsódával lehet nevezni a nyereményekért. Az egész annyira hervasztó, hogy gyorsan meg is kellett hallgatnom a Húst a Belgától, nehogy vegetáriánus legyek.

Címkék: celeb

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr751255597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2009.07.20. 12:27:35

Én így ismertem meg Meatloafot:
www.youtube.com/watch?v=Xz0XR1IJ4zs

Kár, hogy nem maradt ilyen :o)

NORBERT · http://norbert.blog.hu 2009.07.26. 09:40:48

Ah, nem kell anynira betokosodva venni a figurat. Szerintem ez eppen a gagyisaga miatt ut. es resze a reklamkampanynak. menynire gagyi dolog, hogy most youtubera hus-dalt keszits es nyersz. Szerintem epp az egyszeru banalitasaval kerul kozel az emberekhez. es ha egy csomo ember keszit husdal akkro azok akar mar virusvideokent is terjedhetnek, es igy tovabb...

vagy az is lehet, hogy tényleg csak enyi az egesz reklam es akkor ciki.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása