Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Álbajuszod van? Fesd rózsaszínre a falat!

Ha valami, hát ez brief blogba kívánkozó darab, de sajnos chimie nyári szabadságát tölti, így nem tudja felfejteni a szálakat, amelyek ennek a furcsa képződménynek a létrejöttéhez vezettek. Valami olyasmi lehetett az alap, hogy Platinum falfestékek széles választékából mindenki megtalálja a hozzá illő színt, amellyel a falakon is kifejezésre juttathatja a stílusát. Persze ha lehet, stock fotóból kellene megoldani az egészet, mert komoly fotózásra nincs pénz. Innen jött az ügynökség ötlete, hogy mutassanak valakit a képen, akinek "egyéni stílusa" van, és mondják azt, hogy még ő is találna a személyiségéhez illő Platinumot.

Bár nekem a Platinzóum névről inkább Horst Fuchs és a légpuskával agyonmlövöldözött, majd felgyújtott sárga motorháztető jut az eszembe, de ennek csak annyi köze van a reklámhoz, mint az álbajusznak, a Kész-átverés shows parókának és a napszemüvegnek a stílushoz. Az biztos, hogy az ember felfigyel rá, ha ilyet lát a piros lámpánál a tízemeletes falán, de inkább csak a gyomortáji fájdalom kényszeríti erre, és igyekszik minél előbb elfelejteni az egészet. Az viszont biztos, hogy a jakuzzis reklám ezúttal komoly versenytársat kapott az Arany Békaseggért folytatott küzdelemben, nehéz lesz majd év vége felé dönteni közöttük. Aki kíváncsi, hogy érdemes ízléses reklámot csinálni egy festéknek, az kattintson ide, és nézze meg az Arany Pengén is díjazott printeket. Lehet választani. ( A képért köszönet a szívlapátnak)

Címkék: arany békasegg

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr601248112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hara Mati 2009.07.24. 15:22:28

szerintem ez is a Sacha Baron Cohen. Most a szobafestőket fogja kifigurázni, ami valahol egyen folytatása az Osztrák vonalnak, ha értitek, hogy gondolom :-))

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2009.07.24. 17:30:02

már vissza vagyok térve! láttam is egypár géretes alkotást :)

ethan blow 2009.07.27. 16:37:35

Ez nem a Hapák Samu, hm? :)))

Hara Mati 2009.07.27. 16:43:57

@Mu Deng: nem hiszem, akkor pókerezne :-)))

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása