Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Változtass szörnnyé bárkit!

Ehhez hasonló alkalmazásot láttunk már nem is egyet, lagutóbb például Geranozzo Máriát alakítottuk át a blogon a példa kedvéért Star Trek karakterré. Ezúttal ennél egy fokkal használhatóbb miniszájtot szeretnék nektek mutatni, ahol mindenki kiélheti rejtett vagy nem is annyira rejtett vonzódását a horrorszereplők iránt. A Monsterizer segítségével saját magadat, de ha az jobban esik, akkor a főnöködet/haverodat/ellenségedet alakíthatod át vámpírrá, trollá,  Frankensteinné, zombivá vagy éppen Zámbó Árpyvá. Az egészet a késő éjszaka is nyitva tartó Buffalo Wild Wings étteremlánc hozta létre abból az apropóból, hogy bemutassák, nincs szörnyűbb az éjszaka ránk támadó éhségnél, ami mindenkit dühöngő fenevaddá változtat.

Néhány kattintással bármilyen létező vagy általad megteremtett szörnyet varázsolhatsz a feltöltött fényképeden látható személyből, amelyet aztán kedvedre küldhetsz ki a facebook vagy twitter accountodra, vagy menthetsz le a gépedre. Jó szórakozás, azt tuti, én például - mivel hirtelen nem volt más kép kéznél - Szigeti Péter fotóját dolgoztam meg egy kicsit (először Horst Fuchsét akartam, de rájöttem, hogy azon nem látszik a különbség).

Címkék: kaja online

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr101270072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyacica 2009.07.28. 15:15:27

BWW legjobb, imadom!! a tv-ben is mennek ilyen szornyes reklamok, hat mit ne mondjak undorito. nekem kicsit furcsa is emiatt a concept; adott egy lanc amirol az etvagygerjeszto isteni csirkeszarnyak kene eszembe jussanak, de ha sokaig toljak ezt a reklamot meg elerik a vegen h inkabb undorodjak tole :S

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2009.07.28. 15:27:44

A grafika gyönyörű, viszont működésképtelen, legalábbis nálam.

bardam 2009.07.28. 17:20:46

nálam se működik... help pls!

kenyérpusztító 2009.07.28. 18:46:06

Nem megy. A képet feltöltöm, aztán nyomogathatok akármit, meg se moccan.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása