Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Állatkerti kakakvíz

Végre egy hiánypótló honlap az állatok székelési szokásairól, ahol mindent megtudhastz például a stucckakáról, amit tudni érdemes, sőt talán egy kicsit még többet is annál. A Minnesota Zoe a nagyon hangzatos és sokat ígérő "Ki kakilt?" néven létrehozott egy miniszájtot, amelyen egy villámjátékban próbára tehetjük az állatok ürülékéről eddig megszerzett tudásunkat. Sajnos csak a strucc, a zebra és a zsiráf végtermékéről szerezhetünk igazán beható ismereteket, de róluk legalább játékos formában.

Megetethetjük őket levelekkel, pókokkal vagy éppen fűvel, sőt még segíthetünk is nekik emészteni vagy pottyantani. A háromkörös játék gyorsan fényt derített kakalógiai ismereteim hiányos voltára, de legalább olyan értékes információkkal gazdagodtam, minthogy a legyek leköpik a strucckakát, hogy a megcsócsált verziót szipppantsák vissza (nyami). Akit bővebben érdekel a téma, az az állatkerti gondozók és az ott dolgozó kutatók résztvételével készült kis ismeretterjesztő filmet is megnézheti. Jó szórakozást!

Címkék: online állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr761253271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2009.07.29. 18:38:33

Most kiderült számomra, hogy vannak élőlények, akiknek ehhez nem kell kávé és újság...
Azt viszont tudtam, hogy a legyek bármit leköpnek, mielőtt kajálnának belőle. Ezért veszélyes az egészségre. Mert az, amelyik az szendvicsedet majszolja, lehet, hogy öt perce szállt át Jóskabá hányásáról egy kutyaszarra.

NIN|JA (törölt) 2009.07.29. 19:20:33

Nah ilyenkor sajnálom igazán, hogy a neten még nem jönnek át az illatok!:)

Egyébként szerintem vicces és tényleg hiánypótló...bár ettől az emberek nem védik meg az állatokat...az állatok meg nem állnak bosszút az embereken, de legalább kicsit jobban megismerjük a környezetünket.

Van kakakönyv is, és van annak is értelme...tudva hogy hány ember beteg és a legtöbb dolgot a székletből és a vizeletből állapítják meg még a mai napig is.

...persze lehet, hogy én vagyok tágtűrésű, mint a szúnyog! ;)

changebug (törölt) 2009.07.29. 21:03:58

Nem tudtam hibázni :)
Mondjuk kakukktojásnak berakhattak volna egy másnapos busmann ürüléket és egy gyíxart.
De amúgy tetszik!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása