Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sorozatgyilkos tizedeli a szar bannereket

Ha éppen nem egy adblockerrel partizánkodunk, akkor hány olyan bannerrel találkozunk nap mint nap, amelyek láttán egyedül az jut az eszünkbe, hogy tudnánk tőlük megszabadulni. Azt hiszem erre az igényre építette a Halloween 2 című film terjesztője azt a bannerkampányt, amelyben a film főhőse, a sorozatgyilkos Michael Meyers veszi kezelésbe a hirdetések szereplőit. Az egyik variációban egy randikeresős bannerben telefonáló hölgyet látunk, akire csevegés közben csap le a kedves bőrálarcos fickó, máskor egy autóbiztosító hirdetésében idétlenül táncikáló férfialak esik az áldozatául, egy harmadikban pedig a Blackberryjét ütögető, az adója miatt idegeskedő üzletember jár pórul. Ha a linkekre kattintotok, akkor meg is nézhetitek a hirdetéseket, amelyek szerintem ügyesen fordítják a saját hasznukra a bannerekkel szembeni ellenérzéseket. via: adfreak

Címkék: online morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr481331037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LOOOVE · http://szerelmes.dolgok.com 2009.08.25. 19:45:32

ez nagyon vicces! vagy csak nekem?

thinker_ 2009.08.26. 13:41:09

már az első rész is borzalmas volt.
amúgy nem bőrálarcos, mert ez egy sima gumimaszk.
bőrálarca a texasi láncfürészesnek van.

adManiac · http://admaniac.blog.hu 2009.08.26. 14:23:10

sajnos látszik, hogy nem merték (nem tudták) ütősebbre rendezni a jeleneteket. ez így inkább vicces (ami nem hiszem, hogy cél volt)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása