Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az addict is benne van a Pakliban!

Egyszer, egy fülledt nyári délutánon az a fura ötletem támadt, hogy ha már az index behozta az addictra a reklámhelyeket, és azokat fele részben az én rendelkezésemre bocsátotta, akkor miért ne tennék egy kísérletet arra, hogy értékesítsem azokat. Ezzel kapcsolatban két pozitív dolog is történt. Az egyik az, hogy az olvasók ezt látva nem húzták a nyakamba a billentyűzetet, a másik, hogy meglepően sokan gondolták azt, hogy érdemes megszólítaniuk a blog reklámosokból és egyéb reklámmegszállottakból álló olvasóközönségét.

Az addict mellett a Plastik és az Appleblog volt az a két másik blog, ahol szintén sikerrel járt ez a kezdeményezés. Egymás eredményeit látva aztán arra gondoltunk, miért is ne lehetne erőinket egyesíteni, és a hirdetési helyeinket együtt értékesíteni. Miért ne lehetnénk mi a blogok Debreceni VSC-je, és ha már egyszer túlverekedtük magunkat az előselejtezőn, miért ne próbálhatnánk meg győzni a selejtezőn is. Ebből a gondolatból nőtte ki magát az elhatározás, hogy egy hajóba ülünk, és Pakli néven megpróbáljuk a három blog hirdetési rendszerét összehangolni.

Hogy ez miért jó a hirdetőknek? Mert a három blog együtt stabil heti 72 000-es oldalletöltést tud felmutatni, ami már egy komolyabb kampány levezénylését is lehetővé teszi, emellett hirdetése egyszerre három blog közönségéhez jut el, többféle érdeklődési körű olvasót szólítva meg. Az sem mellékes tényező, hogy nagy küzdelem árán ugyan, de sikerült megszereznünk az Árzabálót a Spártól, aminek köszönhetően a padlóra küldtük a Plusból elhozott Kicsi árakat. Ezért lehet az, hogy a Pakliban sokkal olcsóbban lehet hirdetni, mintha valaki a három blogon külön-külön venne helyeket.

Remélem, hogy sokak érdeklődését felkelti majd ez a lehetőség, legyen szó megrendelőkről, bátor sales house-okról vagy éppen vállalkozó kedvű ügyfelekről. Kíváncsian várjuk, ki aratja le a dicsőséget, és ki hirdet majd elsőként a Pakliban. Ha szeretnéd, hogy neked is osszunk lapot, a feltételekről, árakról, elérhető időszakokról a Pakli honlapján olvashatsz.  

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr591324143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.09.28. 10:27:55

Tátátátá! Örömmel jelentjük be, hogy a Pakli első, bátor hirdetője a BMB Focus kutatócég, akiknek a három blog (Apple, Plastik, addict) nevében kissé meghasadt személyiséggel egyszerre gratulálunk és köszönjük.

Rav Antal 2009.10.06. 23:52:06

Tegyétek fel webreklám.hu-ra, vagyis mostmár Euradex.net.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása