Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

New York-i szemét drágán eladó

Egy New York-i művészember, bizonyos Justin Gignac egy ihletett pillanatában elhatározta, hogy bebizonyítja a csomagolásdizájn mindenhatóságát. Az ő tézise szerint ugyanis bármit el lehet adni a világon, ha azt kellőképpen csomagolják. Hogy ezen állítását bizonyítsa valami olyan dolgot keresett, amiért épeszű ember nem akarna pénzt fizetni. Nem kellett sokáig keresgélni, elég volt az első keze ügyébe akadó szemetesre pillantania. A gondolatot tett követte, és Justin barátunk jól megcsomagolásdizájnolta a gondosan kiválogatott, és művészi igényességgel egy átlátszó dobozba pakolt New York-i szemetet. Eddig még nem lenne olyan érdekes a dolog, csakhogy a "termék" sikeres lett, és a kezdetek óta több mint 1200 darab talált gazdára belőle. A sikeren felbuzdulva a művész azóta már mindenféle special editionökkel is előrukkolt, így például a Yankees stadion szezonnyitó meccséről, vagy a Time Square-en megünnepelt szilveszter után összegyűjtött szemétből készített kompozíciókat is meg lehet már rendelni a honlapján. Alig 50 dollárba kerül, ami a hülyének is megéri, pláne hogy ebben már a szállítási, sőt a szemétdíj is benne van!

via:pskf

Címkék: elmebaj

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr741392640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinker_ 2009.09.24. 19:21:08

igen, a régi mondás itt is érvénysül. nem az a hülye aki árulja, hanem aki megveszi :)

Hara Mati 2009.09.24. 19:29:51

@thinker_: ez teljesen a helyén van. Ez a faszi tényleg nem hülye, sőt szerintem már azon dolgozik, hogy hogyan fog eladni homokot az araboknak :-)

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.09.24. 21:52:21

Nyban még a szemét is istenkirály! Én a 5ft avanue, a Madison avanue és a Central Park West körül lomiznék, abból tuti megélnék

bolsh (törölt) 2009.09.24. 21:53:29

@Hara Mati: Vagy földgázt a magyaroknak..

ergerberger 2009.09.24. 22:41:08

Budapest belvárosi eredeti TAKONY (fika) papírzsebkendőben eladó! Vidékiek, vegyétek! Ettől majd vagány városinak érzitek magatokat!
Berakod a saját orrodba, és a vegyesbolt meg a kocsma között villantasz a többi paraszt haverodnak!

Ugyanitt befőttesüvegben Budapest belvárosából származó híg fos, és használt kotonban frissen kivert apatej szintén eladó!
A termékek eredetiségét garantálom, lakcímkártyámról fénymásolatot mellékelek minden termékemhez!

10e ft/csomag postaköltséggel együtt!

p308 · http://spor.blog.hu 2009.09.25. 08:22:49

Nem csak csomagolás. Kell hozzá New York, Yankees vagy a szilveszter a Time Square-en. Akármilyen szépen becsomagolnám otthonról akármit, venne bárki is? Nem venne. Mert senki sem hallott még Apostagról. Ergo termék mindenképpen kell hozzá, de ezt itt biztos nem kell taglalni.

Scandal Douglas · http://slhungary.blog.hu 2009.09.25. 09:06:57

Nemcsak New York, hanem bármelyik nagy amerikai város, vagy olyan város, ahol ezt érdemes lenne. Pl. Párizs, London, Tokio. Budapest? Az ugyan hol van, talán Romániában? Itt ilyesmit csakis a külföldi turizmusnak lehetne eladni, mint Törökországból a Lucky Eye-t...

Noda10 2009.09.25. 09:37:35

tényleg ez ma a menő??? bár elnézve a mai „rohadt elismert” művészeket már az ember semmin nem lepődik meg. Amelyik világban Nitsch és társai megélnek, ahol az számít menőnek, ha maga az alkotó sem tudja épp milyen agyi elborulása volt alkotás alatt, ott a szemetet is el lehet adni. Csókoltatom a vásárálókat. Szánalmas...

Szabó Patrícia 2009.09.25. 10:07:40

egy dologban tévedett/csúsztatott a művész, itt nemcsak a csomagolás ad el, hanem a hely is, ahonnan a szemét származik.

sima háztartási szeméttel mondjuk Kiskunfélegyházáról ezt nehéz lenne megcsinálni, akármibe csomagolja, de New York, New York, az oly csodás és misztikus világ, hogy még a szemetét is érdemes gyűjteni. És igazából el is tudom képzelni, hogy mondjuk egy kis Time Square szilveszteri szemét előhozhat valamiféle érzéseket is az emberekből. Köthető egy életérzéshez.
Jó ötlet, lehet fikázni is, de szerintem egy bizonyos szempontből zseniális. Nemcsak New Yorkkal működik, az tény, de pl. lehetne jóra fordítani, ha teszem azt ax X tengerpartól begyűjtött szemetet csomagolnák be, amiből sikk vásárolni, s így bárki részt vehet a tengerek megmentésében, és még ki is tehetei a polcra, ha bizonyos szempontból ízléses.

Zseniális, nem viccelek!

busoka 2009.09.25. 10:13:22

volt állítóleg az angol nő, aki kis üvegekbe palackozott Duna-vizet árult Angliában.

Leriel 2011.12.01. 13:11:25

Az üzletkötés nem más, mint megtalálni a megfelelő hülyét.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása