Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

[brief.blog.rovat] Pannon: mégsem eladó

 

Feltételezett ügyfél: Pannon 

 Feltételezett Brief: 

Sziasztok!!!

Egy igazi kihívást küldök most Nektek!!! A strat. osztály felfedezett egy tök új szegmenst!!! Úgy neveztük el őket: DKKV - Dilinyós Kis és Közepes Vállalkozások!!! Holnap lenne egy kis szesön a témában, mert hát készült egy DKKV gájd búk meg minden, nem egyszerű ám a téma!!!

Röviden egyébként a lényeg, hogy ez egy tök őrült szegmens, vállalkoznak, ezért racionálisak próbálnak lenni, de valójában tök krézik!!! A termékfejlesztés is egy olyan csomagot hoz ki nekik, ami jól is hangzik, de azért van benne valami csavar (ez még nincs kész)!!! Az üzenet ezért most is a szokásos KKV mantra, hogy költségcsökkentés meg ilyenek (lehetőleg válságos paráztatással), de ezek mellett valahogy meg kéne fogni ezt a kréziséget is!!!

Tudom, nem könnyű, de legalább izgi, nem??? Üdv,

E.

Az ügynökség feltételezett válasza:

Helló!

Meghánytuk-vetettük a kampányt és egy olyan kampányt javasolunk, amiben a visual a takarékosságra épül, de egyben Dilinyós Elem (DE) is van benne --> ezt a DKKV ösztönösen észreveszi majd, és átérzi, hogy ez az ő csomagja.

Írtunk egy visszafogottabb meg egy ütősebb példát, hogy el tudjátok képzelni, milyen is ez a gyakorlatban. Döntsetek, vagy ha egyik sem tetszik, majd finomítunk. 

Visszafogottabb: A megtakarításoknak köszönhetően nem kell eladni a céges furgont. DE nem ám leveszik az "eladó" táblát róla, hanem ráírják, hogy "Mégsem eladó" :D

Ütősebb: A megtakarításoknak köszönhetően a cég ellen nem indul felszámolás. DE a cég kapujába ennek ellenére kikerül egy tábla: csak átírják, hogy aszongya LE FELSZÁMOLÁS . Előtte meg egy csapat maffiózó áll és vakargatja a fejét (ha nagyon bevállalósak vagytok, akkor esetleg tüzelhetnek is - akkor a headline "Lőttek a költségeknek" is lehet).

Dilinyós hétvégét :)

T.

Címkék: print pannon kkv brief dilinyós

2009.09.25. 12:00 chimie 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr601391353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása