Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szerepelj nemzetközi Coca-Cola reklámban

A consumer generated content mostanában nagyon divatos dolog, az egyes ügyfelek szívesen dolgoztatják a fogyasztóikat, akik a kecsegtető díjak hatására vannak olyan vállalkozó kedvűek, hogy működjenek is ezek a kezdeményezések. Minél egyszerűbb és ötletesebb az, amit kérünk tőlük, annál nagyobb az esélye annak, hogy valami jó sül ki a dologból. Ennek ellenpéldájaként nemrég a T-Mobile kérte az ügyfeleit arra, hogy forgassák le a saját mobilinternetes reklámjukat, aztán a Pepsi próbálta meg rábírni a fiatalokat arra, hogy csináljanak "valami vicceset". Az eredmény előre megjósolható volt.

A Coca-Cola ezen a téren is a profizmusáról tett tanubizonyságot. Arra kérte ugyanis a rajongókat, hogy készítsenek magukról egy olyan kisfilmet, amelyben egy Coca-Cola elfogyasztását játszák el hangban a felbontástól egészen a jóleső sóhajtásig. Bár a filmet az tévébe szánják, magát a castingot szinte kizárólag a Facebookon fogják futtatni a Coca-Cola rajongói klubon keresztül. Az instukciókat például éppen a fan club bejegyzővel vették fel, akik már ránézésre is kellőképpen őrültek ahhoz, hogy hitelesek legyenek. Nem egy korszakalkotó kampány, nem egy csillió-millió dolláros Happiness Factory, de mégis jópofa, hatásos, a facebookot ügyesen alkalmazó ötlet. Ha kedved és egyúttal szerencséd is van, akár te is szerepelhetsz benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr251423922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2009.10.05. 18:52:48

ez jó ez.
mondjuk én nem szívószállal iszom.

bbandi 2009.10.05. 20:50:35

a böffentés hiányzik a végéről

sOrsi 2009.10.07. 19:55:49

"thou shalt not buy Coca Cola products"

epR 2009.10.07. 20:10:58

Én a feltöltött videókat szeretném látni:)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása