Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A börtön sem véd meg a reklámoktól

Elég furcsa egy gondolat, pedig éppen ezt valósította meg az amerikai Charlotte County börtön, ahol - láss csodát, nem csak nálunk vannak megszorítások- éppen idén csökkentették drasztikusan a támogatást. Emiatt arra kényszerültek, hogy alternatív utakat keressenek a pénzszerzésre. Talán épp valami bugyuta reklámblokkot nézhetett az illetékes, amikor jött az isteni szikra: nehogy már a börtönlakóknak olyan jó dolguk legyen, és szögesdrótokkal védett falak mögé menekülhessenek a reklámok elől. Nem, nincs több kivételezés a rabokkal, nekik sem jár többé ez a kiváltság, ezentúl ők és a látogatóik is kénytelenek lesznek reklámokat nézni. Éppen úgy, mint a szabadlábon lévő állampolgárok.

Persze nem arról van szó, hogy minden cellába tévékészüléket tennének, ennél azért huncutabbak voltak a fegyőrök. Azoknak a videotelefonoknak a kijelzőin jelentek meg a hirdetések, amelyeken a szigorúan őrzött intézetben az elítéltek a látogatóikkal beszélhetnek. Na de mit fognak itt hirdetni? Reszelőt? - hangozhat a cinikusabbak kérdése, pedig ha jól belegondolunk, ennél jobban körülhatárolható (és itt nem elsősorban a falakra gondolok) célcsoportot keresve sem találni. Egy ügyvédnek például tökéletes felület, minimális meddőszórással, hiszen minden érintettnek szüksége lehet a szolgáltatásaira. Nem tudom itthon mint szólnának a fegyintézetek ehhez. A törvénymódosítások után elvileg az ügyvédek már reklámozhatják magukat, és itthon sem jönne rosszul egy kis forráskiegészítés a börtönökben. via:adweek

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr881446305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ReklámFail · http://reklamfail.blog.hu 2009.10.17. 21:07:05

Egyrészt szerintem elég gáz a képernyőt telenyomni reklámmal, amikor épp a szeretteivel beszélhet valaki aki be van zárva az év 365 napján. (most függetlenül attól miért ül)

De már látom is a reklámokat amik futni fognak:
- maggie néni rácsos linzere,
- csúszásgátlós szappan,
- aranyérkenőcs,
- vagy ikea sámli és hajókötél :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.10.17. 21:44:37

Reklámfail
Jó ötlet, nézzük mi lehet még:
Szökés 1.évad DVD
Dormeo matracok
100 gyors börtönkaja recept Stahl Judittól

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.10.18. 10:29:02

Odaát meg lehet tenni ilyesmit simán. Még mindig jobb dolguk van, mint valamelyik melegebb éghajlatú állam szabadtéri börtönében, ahol nem hogy video-telefon, de rendes tető sincs fölöttük...

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2009.10.18. 10:59:01

Kifelé még van valami értelme, de befelé? Ez az ügyfélkör nem éppen a konzumerizmusáról ismert :)

Vincenzo testvér 2009.10.18. 11:09:53

Nekem az volt a nagy hír a posztban, hogy nálunk az ügyvédek nem reklámozhatják magukat, csak majd egy bizonyos törvénymódosítás után. Pedig dehogynem. Csak nem tévében, hanem szájról szájra. Lehet tudni pl. hogy aki tényleg bűnös, az kihez forduljon. Képzeljétek el az országos tévékben: "Válni szeretne? Eltartási szerződést kötne? Lakást cserélne? Keresse fel irodánkat a Fogarasi út 510. sz. alatt! Diszkréció. Pontosság. A politikusok is velünk dolgoztatnak."

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2009.10.18. 11:55:40

Az igazi nagyfogyasztók. Ha kijön se veszi meg, max ellopja, utána meg vagizik vele a Hal a tortánban...

boO. (törölt) 2009.10.18. 12:43:05

"...Nyakbaakaszthatós szappan csak 5 dolcsiért...."

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása