Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi reklámdilemma: Csendben elmaradó Reklámhét

Vajon miért nem szóltak az illetékesek arről egy szót sem, hogy a jóelőre beharangozott, elvileg október 8-ától 12-ig tartó idei Reklámhét elmarad, illetve a hivatalos állásfoglalás szerint a "gazdasági válság miatt" jövő tavaszra csúszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr541458790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.10.19. 09:59:04

a regionális Reklámhete(ke)t megtartották nem?

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.10.19. 10:01:16

Sue
Hol igen, hol nem. Viszont a központi ment a levesbe

fumar sharif (törölt) 2009.10.19. 10:11:01

muhaha! Pécsett VOLT Reklámhét!!! jót röhögtünk azon az egy szem rendezvényen amin ott voltunk. www.blogsuli.hu/?p=205 október 13-i rendezvényt céloztuk be aztán kb 10 percig bírtuk ki és elkoccoltunk mert annyira kínos volt. meghirdetett „flashmob" érdeklődés hiányában elmaradt...

Bery · http://www.facebook.com/berkes.peter 2009.10.19. 12:29:05

@reklámbuzi: én anno voltam ilyen rendezvényen. Elég színvonalasak (mármint az előadásokat tekintve és nem a körítést) is voltak:)

Se amint látszik, ha a központi része elmarad, akkor olyan, mintha nem is lett volna semmi.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.10.19. 12:36:11

@Bery: énis voltam tavaly, Sas előadásán nem tudták szinkronizálni a gépét a projectorral, és kétszer annyian voltunk a teremben, mint ahányan beférünk...nem volt egy nagy élvezet.

kontar.blog.hu/2009/10/12/updated_friss_reklamhet

azt írták,"A reklámszakmán belül számos szakmai program van ebben az időben, "

soroljatok fel 3-t.
és melyik ingyenes?

Külföldi Viktor 2009.10.19. 12:36:12

a debreceni reklámblogger-találkozón (de-ad.hu/) ott voltam és jól éreztem magam.
amúgy szegeden is tartalmas, jó program tartatott:
szegedireklamhet2009.netfactory.hu/
a pécsit nem tudom, de minden ilyen mögött 1 nagy csomó szakmai jószándék, önzetlen szervezőmunka és anyagi áldozatvállalás is van (kül. a vidéki események mögött).
fikázni könnyű, de előbb tessék jobbat csinálni.

Bery · http://www.facebook.com/berkes.peter 2009.10.19. 13:18:50

@Kontárblog: például a hazai reklámügynökségi világ (atl-cégek) pozitívan fogadta a New business-tevékenységüket értékelő benchmark kutatást.

Mindig a kreativitásról beszélünk, ami talán a legfontosabb összetevője egy ügynökségnek, de főként mostanában (s mindig) az is fontos, hogy hogy is jönnek azok az ügyfelek, akiknek lehet villogni:

www.fn.hu/media_print/20091007/ugynoksegi_rinoceroszok/

Markovich Réka 2009.10.21. 14:37:47

Sziasztok!
A negatív felütés ellenére simogatja a szívem, ha hiányoljátok a Reklámhetet :-)
Megszólíttattunk, úgyhogy reflektálok: valóban elhalasztottuk az összefogott központi országos Reklámhetet tavaszra (erről egyébként valamennyi érintettet értesítettük, elnézést, ha valaki kimaradt a szórásból), amelynek az itt felhozott okok mind valódi okai: úgy láttuk, hogy jelenleg a szakma nem képes biztosított sikerességgel egy olyan profi eseménysorozatot kitermelni, aminek a célja ugye az, hogy alapvetően pozitív képet alakítson ki a fogyasztókban a reklámról és az abban dolgozókról. Sem anyagilag, sem energiában – és így kapcsolódik ide az őszi rendezvénydömping: ha a Reklámhétre programot hozó szakemberek más rendezvényeken vannak, ha a szakmán belül csak nehezítjük a helyzetet azzal, hogy még egy egész hetes programot termeltetünk ki, akkor a dolog nem fog működni, hiszen ez épp arról szólna, hogy kifelé mit mutatunk. Ha most nem „szép” az, amit láttatni tudunk, akkor láttassuk akkor, mikor szép, profi tud lenni. Debrecenben, Szegeden és Pécsen voltak programok, változó létszám mellet, de iszonyú odaadással készültek – én a messzemenőkig hálás vagyok, hogy ezekben a városokban is dolgoznak olyan szakemberek, akik veszik a fáradtságot és beszállnak egy ilyet megszervezni; és szerencsére sok jót is hallottam vissza (sőt). Amint lesznek konkrét híreim a tavaszi Reklámhétről ígérem, hogy jelzem ezen a fórumon is!
Üdv,
Markovich Réka, MRSZ főtitkár
ui.: elnézést a műfajidegen terjedelemért :-)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.10.21. 21:17:58

Réka!
Köszi a kerek választ. Éljen a tavasz!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása