Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ha Noé meleg lett volna...

Az aucklandi St. Matthew in the City aglikán egyház egészen különös módját választotta annak, hogy nem kevésbé különös "szolgáltatását", a kifejezetten melegeknek, leszbikusoknak, biszexuálisoknak és transzneműeknek szóló istentiszteletet hirdetesse. Ügynökségükkel, az MC Saatchival karöltve felkérték az elismert grafikusművészt, Clifford Richardsot, hogy a még a 70-es években készített, Noé bárkáját ábrázoló alkotását dolgozza át. A művész kötélnek is állt, és elkészítette a bibliai történet melegekre hangolt változatát. Ezen csak egynemű állatpárok, illetve hímnős csigák szerepelnek, ami egyszeri poénnak jó, de elsiklik afelett az aprócska dolog felett, hogy ha Noé így válogatott volna, ma már nem találkozhatnánk ezen állatok példányaival. Akinek felkeltette az érdeklődését az egyház, az megnézheti a hazudós horgászjézusos printjüket is, ami nem kevésbé blaszfémikus.

via: copyranter

Címkék: vallás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr391521414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2009.11.14. 17:25:30

„…de elsiklik afelett az aprócska dolog felett, hogy ha Noé így válogatott volna, ma már nem találkozhatnánk ezen állatok példányaival.”
Nem siklik el felette. Elgondolkodtat és rávezet.

petra111 2009.11.14. 20:07:43

sziasztok:) és bocs, h nem a témához kapcsolódik, de tud v.ki v.mit az idei reklámzabálók éjszakájáról, mert én még nem hallottam róla semmit, pedig eddig általában novemberben rendezték, és nekem/nekünk bejött ...
köszi:P

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.11.14. 20:28:47

petra
Felteszem majd a kérdést egy külön posztban, hátha válaszol valaki.

Kuruttya 2009.11.15. 01:12:15

"de elsiklik afelett az aprócska dolog felett, hogy ha Noé így válogatott volna, ma már nem találkozhatnánk ezen állatok példányaival"

Noé ígyis-úgyis elbaszta volna (ha nem mesefigura lenne), mivel 1-1 példány bőven nem elég egy faj fenntartásához, a beltenéyszet hamar kinyiffantaná őket ;)

ergerberger 2009.11.15. 02:13:37

A segg a jövő pinája.

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.11.15. 03:45:24

@Álmos:
"Noé ígyis-úgyis elbaszta volna (ha nem mesefigura lenne), mivel 1-1 példány bőven nem elég egy faj fenntartásához, a beltenéyszet hamar kinyiffantaná őket ;)"

Mi mindannyian Ádám és Éva leszármazottai vagyunk, mégsem nyiffantott ki bennünket a beltenyészet, így érvelésed hibás :-).

jane_eyre · http://ainethil.inda.hu 2009.11.15. 05:02:48

Angol nyelvterületen a meleg és leszbikus hívőknek szóló istentiszteletek ma már egyáltalán nem számítanak különlegesnek. Az Egyesült Államokban például több egyház is szívesen látja a melegeket akár egyedül, akár párban Pl. Metropolitan Community Church, Unitarian Universalist Church, United Church of Christ, Episcopal Church, Evangelical Lutheran Church. Sőt, ezek a felekezetek meleg és leszbikus lelkészeket is felszentelnek, valamint esküvőt is tartanak azonos nemű pároknak. Ez nem "szolgáltatás", hanem ezen egyházak legmélyebb meggyőződése, hogy Isten nem tesz különbséget meleg és hetero gyermekei között.

Andreas82 · http://tigri.blog.hu/ 2009.11.15. 08:27:58

@dark future: és a Föld 6000 éves, ugye...?

Egyébként nem hülyeség ez, nyilván lesz rá érdeklődő, hiszen egy meleg is lehet vallásos, éppúgy, ahogy lehet ateista, sőt, jobboldali (és nem feltétlenül csak az általában rájuk aggatott baloldali) gondolkodású.
Szóval miért ne, bár gondolom, beengedik a nem LMBT-ket is.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.11.15. 18:58:24

van külön fiucsiga meg lánycsiga? :S

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása