Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bajusszal és vascsővel a prosztatarák ellen

 

Hogy lehetne egy kifejezetten férfias módot találni arra, hogy a férfiak felhívhassák vele a figyelmet a prosztatarák veszélyeire, egyúttal kifejezhessék szolidaritásukat a betegséggel küzdőkkel. A nőknek ott van a mellrákellenes rózsaszín szalag, de hát egy férfi csak nem tűzhet pink pántlikát a kalapjára. Kis gondolkodás után az akció szervezői azt találták ki, hogy legyen ez a szimbólum a bajusz! Mert hogy az olyan férfias, olyan különleges és nagy tömegben valóban figyelemfelkeltő, hiszen ha olyanok jelennek meg hirtelen bajusszal a munkahelyen, akik eddig nem kifejezetten a Thomas Magnum-féle figurát hozták, akkor az feltűnést kelt, és kérdéseket generál. Ha fáradságos munkával sikerült megnövesztenünk a bajszunkat, azt a Movember (igen, kint is vannak fájdalmas szóviccek) elnevezésű kezdeményezés honlapjára fel is tölthetjük, hogy így kürtöljük világgá szoldidaritásunkat.

Ez eddig akár még rendben is lenne, csakhogy a kampány nem állt meg itt, és a bajszos ötlét mellett meglehetősen furcsa filmeket is készítettek, amelyekben a prosztatarák elleni harcra hívják fel az érintetteket. Ezekben sikerül szó szerint venniük a küzdelem szót, így a szpotokban azt láthatjuk, ahogy a környéken lófráló prosztataráknak öltözött alakra hárman-négyen rontanak, hogy vascsövekkel, deszkákkal vagy éppen puszta ököllel nagyon férfias módon agyonverjék. Szóljon, aki szerint ez vicces vagy legalább hatásos, én a végére majdhogynem megszántam szegény szerencsétlen prosztatarákot, ami azt hiszem nem éppen a kívánt reakció. Jó, ha minden eszközzel felhívjuk a figyelmet a veszélyre, de nekem ez egy kicsit túllőtt a célon. forrás: adfreak 

Címkék: nonprofit egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr501542548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M.Islander 2009.11.23. 18:37:55

engem egy nagy adag fosra emlékeztet

symore 2009.11.23. 20:32:46

hát...azt nem nagyon értem, hogy ennyi után hova lehet sajnálni a rohadékot...

MdCecile 2009.11.24. 11:06:41

egész egyszerűen úgy vannak megcsinálva a filmek, hogy az elején úgy tűnik, mintha csak egy szimplán utcán mászkáló szörnyike lenne, akit a kinézete miatt rommá vernek. emiatt én is inkább sajnáltam.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása