Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szellentéshelyi reklám

Hol lehetne jobban reklámozni egy a kellemetlen szagokat semlegesítő terméket, mint azokon a helyeken, ahol a kellemetlen szagokat, ebben az esetben a szellentést előidéző termékeket is árulják. Ha leveszünk egy doboz babkonzervet a polcról, jó, ha eszünkbe jutnak a következmények, és ha már eszünkbe jutottak, akkor a saját és környezetünk védelmében akár vehetünk is egy flakon Oustot. Erre most mondhatja valaki, hogy nem akar a fingásra gondolni, miközben az ebédrevalót pakolja a kosarában, de szerintem még mindig fényévekkel jobb, ha így alánlják a figyelmünkbe a szagtalanítót, mintha a vécén szorongó gyereket kell hallgatnunk, aki csak Petiéknél hajlandó könnyíteni magán.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr721550214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2009.11.27. 19:04:12

Telitalálat! Itthon biztos volna pár f..kalap aki azonnal panaszt tenne, hogy ez közönséges. pedig inkább vicces....

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2009.11.27. 19:15:44

Aranyos :) Jól mutat majd a portfólióban. Működni azért annyira nem működik szerintem, mert enyhén szólva kételyeim vannak, hogy ennek a megvásárlása egy lépcsős döntés. Jót röhög, esetleg megbotránkozik, megveszi a babot, hazamegy. Aztán ha úgy döntött, majd legközelebb keres egyet a megfelelő termékek közül, a megfelelő polcon.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.11.27. 22:37:32

@Androidus: igen, mondjuk ennyi erővel tehetnének a hagyma mellé mentolos rágót, vagy szájsprét, az ugrálókötél mellé dezodort, lepedőhöz óvszert, stb..

ReklámFail · http://reklamfail.blog.hu 2009.11.27. 23:29:52

Aládobnék egy szlogent is: Fingja sincs mit főzzön ma este? Mit szólna egy jó hagymásbabhoz? :)

egygrafikus 2009.11.30. 10:09:10

Az Oust oldaláról jó az ötlet, de vajon mit szól hozzá a babkonzerv gyártója? Mert abban azért nem vagyok biztos, hogy az ô marketing álmai közé tartozik az, hogy a fingásra pozicionálja a termékét :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása