Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sajtburger mint karácsonyi ajándék?

Nem vagyok nagy Burger King rajongó, de ez már a sokadik olyan reklámkampánya a királyi hamburgereseknek, aminek láttán csak csettinteni tudok. Legutóbb a facebookon indított akciójuk kavart nagy port, amelynek keretében minden az ismerőseink közül kihúzott emberért egy hamburger kupon járt ajándékba. Ezúttal a karácsonyi e-képeslapküldő szolgáltatást forgatta ki teljesen a cég.  A 1$ Holiday elnevezésű honlapon arra buzdítják az embereket, hogy ne a szeretteiknek, hanem éppen azoknak küldjenek képeslapot, akiket alig vagy szinte egyáltalán nem ismernek, és ezzel jelezzék nekik, hogy majdnem törődnek velük.

A képeslapok 1 dollárba kerülnek, de cserébe bennük van egy valódi egydolláros bankjegy, amiért pont egy dupla sajtburgert lehet venni a Kingnél. A képeslapok olyan klisészerűek és sziruposak, hogy csak szeretni lehet őket, a rajtuk lévő szövegeket pedig még én is elküldeném az ismerőseimnek. Na persze csak azoknak, akik értik a viccet, hiszen a Boldog Karácsonyt Hogyishívnak!, a Karácsony azért van, hogy a család és a barátok együtt legyenek, mi majd januárban találkozunk!, a Szerintem te különleges vagy, bár ezt semmivel nem tudnám alátámasztani, vagy a Mert nagyon hasonlítasz valakire, aki sokat számít nekem feliratú lapokat kézbe véve azért szükség lesz a humorérzékre. Érdemes végignézni a lapokat az oldalon, de a film is megér egy playt. Kár, hogy nálunk nem fut a kapmány. Valószínűleg ezt is Ernő szúrta el.

via:adfreak

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr431594342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yz 2009.12.13. 19:36:15

kicsit emlékeztet a budweiser institute képeslapjaira...

blr 2009.12.13. 21:27:09

Ennyiért itthon max. egy sima sajtburger jár...

munkacsikristof 2009.12.13. 21:27:56

Jó ötlet, de itthon nem hiszem, hogy érettek lennének az emberek rá, hogy megértsék, és ne sértődjenek meg...

netopi 2009.12.13. 21:30:47

@blr: egy dolcsiért bizony még az sem. kurvaország.

Marvelous 2009.12.13. 21:36:46

Dupla sajtburger=1 dollár; Puma cipő=60 dollár; Converse cipő=25 dollár. De nem baj, nemsokára mehetnek bevándorlónak Kínába szemetet szedni. Mert már a termelésük és a gyáraik ott vannak:/ lásd még: Detroit.....

Arikel · http://hogyanfu.blog.hu/ 2009.12.13. 21:49:21

én simán szétküldözgetném az ilyen képeslapokat, úgyis olyanoknak menne, akik nem baj, ha nem értik :)

fourgee 2009.12.14. 09:02:28

Nem hamburgert adnak érte, hanem ahogy a szövegben van ha jól hallottam "a beef quarter pounder for a buck", vagyis egy negyedfontos egy dollárért. Ebben akkor a hús mint a mekis Royal szendvicsben. Arról meg mindig a Ponyvaregény jut eszembe. :)

A google szerint most 187 forint egy dollár, kíváncsi vagyok hogy ennyiért adnak-e a mekiben royal szendvicset, vagy a burgerben hamgurgert dupla hússal. :)))
Ja tényleg, az amerikaiak szarul élnek meg ott alacsonyabbak is a fizetések, ezért kapják olcsóbban.

Puncskocka 2009.12.14. 10:19:34

tök szellemes vidi és akció is :)
kár, hogy erre nem ért el

Csépai lókupec 2009.12.14. 11:25:07

Azon gondolkodom, ha magyarok találták volna ki, vajon erőltetettnek és izzadságszagúnak tartanák-e a magyar reklámkritikusok?

munkacsikristof 2009.12.15. 00:31:57

@fourgee: Nem olyan jó, hogy ott olcsón kapják, nézd meg Amerika azon arcát, amit nem mutogatnak a TV-ben. A nők nagy része bálna, a pasik ugyan így, tömik magukba a rengeteg kalóriadús süteményt, és édességet, a hamburgert, és még csodálkoznak, hogy a diétás kóla nem fogyasztja le őket... Én nem érzem olyan nagy bajnak ha itthon drágább, persze értem az alapvető problémát...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása