Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy parkol egy idős asszony?

Mint az álom, legalábbis a Volkswagen Parking Assist rendszerével, ami még egy idős hölgyből is profi sofőrt csinál, ha parkolásról van szó. Ez a szolgáltatás egy gyakorlott vezetőnek feleslegesnek tűnhet, de van azért egy elég nagy célcsoport, akiknek úgy kell a parkolássegítő funkció mint egy falat kenyér. Elég csak arra a néhány hónapja az interneten keringő filmre gondolni, amelyiken azt nézhettük meg, ahogy egy hölgy a lezárt rakparton szeretne megfordulni, ami egy laza négyperces manőverrel sikerült is neki. A VW filmjét igazából nem is az ötlet, hanem a színészi játék viszi el, a papa feje egyszerűen zseniális. Valószínűleg nem egy nap és nem 50 "konzerv" nagypapapa állt az ügynökség rendelkezésére a válogatáskor. De ez már megint csak nyavajgás, ami senkit sem érdekel, úgyhogy nézzétek meg inkább a reklámot, engem jókedvre derített.

Címkék: autó

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr321610790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taurusz 2009.12.20. 14:24:08

Szerintem is vicces, és nagyon hatásos reklám. Ügyes volt!

NIN|JA (törölt) 2009.12.20. 16:22:27

A reklám üdítő, ahogy az megszokott a VW-től.
Ettől függetlenül magáról a szolgáltatásról nem sok derül ki.
Ha én akarnék ilyen szolgáltatást, akkor nekem ez nem lenne elég, lévén hogy most minden márka ezzel próbál pluszt adni.
Másik márkának láttam egy videóját, ahol bemutatják, hogy is működik egy ilyen parkolást segítő rendszer...hát őszintén elég szánalmas volt, mert még a bemutató embernek is kb 3 perc volt a parkolás, és tulajdonképpen fővárosi forgalomban és ilyen parkolási viszonyok mellett szinte teljesen használhatatlan.
Egyébként pedig az aki nem tud parkolni, az nem értem hogyan megy át a rutinvizsgán...
Volkswagent meg nem adnék olyan embernek aki nem képes parkolni.:)

dJw_ · http://rendszergazdak.blog.hu 2009.12.20. 16:58:27

@NIN|JA: rutin vizsgán általában nem életszerű helyzetek vannak. Értsd: nem ordít a talpas-nyakas paraszt a fekete kocsiból és nem dudál rád a mögötted álló. Ha másért nem, akkor már csak azért sem, mert látja a T-t a kocsi tetején.

NIN|JA (törölt) 2009.12.20. 17:25:44

@dJw_: Hát ez tény, de azért lehet az oktató elkezd üvölteni, ha 3 percig csak azon gondolkozol, hogy vajon melyik tükörbe kell nézni, merre kell kitenni az indexet, ha hátrafelé tolatsz...
Nekem ne mondja senki, hogy azért nem tud parkolni, mert mögötte dudálnak vagy üvöltöznek. Ha meg igen, akkor az a minimum, hogy kirakja a T-t az autójára. Régen ez kötelező, de legalábbis javasolt volt...ma már minden hülye vezethet, tudás és tapasztalat nélkül...

Nekem spec. 98-óta van jogsim, de mivel nem vagyok magabiztos a pesti forgalomban (hiába vizsgáztam tökéletesen elsőre), nem ülök volán mögé, de ettől még az élet szép lenne...kár, hogy kirugtak az állásomból karácsonyi ajándékként.;)

NIN|JA (törölt) 2009.12.20. 17:27:45

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: jah, hát én se, csak ismerve a Volkswagen image-t, szerintem olyannak nem is akarnak autót eladni.:)

Donor 2009.12.20. 17:33:59

@dJw_: Rutin vizsga elég életszerű csak túl elnézőek, és túl könnyen átengednek olyan embereket akik nem elég rutinosak a jármű alapvető kezelése terén.

Feleségemmel mielőtt elment rutinvizsgára, beültünk a 30 éves Skodába aminek nem volt alapjárata, 1-es fokozatból kidobta a váltót ha nem tartotta bent kézzel, olyan gyenge hogy kicsit nem jól kezelte a kuplungot azonnal lefulladt, ráadásul folyamatosan pofáztam neki.

Na ezekkel a stressztényezőkkel a végén már tényleg rutinszerűen ment a leejtőről indulás, Y forduló, parkolás előre, hátra, oldalra, fel, le, és mivel hó volt még kézifékes fordulót is tanítottam neki :D

10 vizsgázóból 9 megbukott, feleségem csont nélkül átment.
Aztán amikor meglett a jogsija akkor is kimentünk a forgalomba és kemény pesti forgalomban az ellenőrzésem alatt megtanult vezetni, mert azt nem tanítottak meg a vezetéshez, csak a szép szabályos mazsolázást. Ja és még egy évig csak tolatva engedtem parkolni szegényt, most meg már ő szidja legjobban a női sofőröket :D

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.20. 17:34:18

Én már csak azt vártam, hogy a végén a mamát elcsapja egy kamion :)

Chalabre (törölt) 2009.12.20. 17:42:00

Hát, ha nem írtad volna ki, hogy miről is van szó, én biza csak tippelgetni tudtam volna... Ez nekem sem volt túl egyértelmű... Egyáltalán hogyan asszisztál ez a parkoláshoz a valóságban? Nekem nem kellene, de érdekelne a logikája.

Emlékszem, amikor anno először ültem tolatóradaros kocsiban, szóltam a felvágós, nagyképernyős tulajfickónak, hogy nekem enélkül is megy :-). Aztán egy jó ideje már nekem is pityeg, mert nem üttettem ki, ha már beépítették... Ki tudja??? Eljöhet az idő, amikor már ez a parkolásasszisztencia is szinte alap lesz...

Picsasereghajtó 2009.12.20. 18:13:45

A reklám jó.

Azonban a pesti belvárosi parkolásnál nem sok egyszerűbb dolog van, ha az ember U-lakatot használ :))

NIN|JA (törölt) 2009.12.20. 18:17:14

@Donor: hehe, pont ilyen skodánk volt nekünk is, mármint anyukámnak...2-esben indult csak.:D
A legjobb az volt, mikor életem első körforgalmában lefulladt...jujj de rég volt.:)

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.12.20. 18:41:14

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: az autót nem adják, a jogosítványt pedig szerzik:D

Bedina74 · http://anyaapagyerekek.blog.hu 2009.12.20. 18:47:10

Nekem az jött le, hogy olyan jól parkolt, mintha egy férfi csinálta volna. Szóval a nők soha nem fognak jól vezetni???

Grigorij 2009.12.20. 19:17:20

Ha ez a jó reklám, akkor nagyon gesztis!
Mert ilyen rendszere - ha jól tudom - évek óta van a Hondának, a Mercedesnek vagy a BMW-nek...

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2009.12.20. 19:20:05

Akit érdekel, hogy működik a parking Assist, az egy korábbi, a Touranhoz készült reklámban (ez is jó, a Knight Rider zenéjére megy) megfigyelheti. Elvileg ott működés közben mutatják, ami ha igaz, elég futurisztikus.
www.youtube.com/watch?v=Y7lPAAPvJKc

NIN|JA (törölt) 2009.12.20. 19:34:11

@reklámbuzi: én ismertem ezt a videót, de ez kevésbé vicces. Megnézve mégegyszer, ez hasonlóan működik, illetve nem működik mint amit mondtam. Tök üres és forgalommentes bevásárlóközpontoknál, parkolóházban működhet.

off: amiről én beszéltem: auto.indavideo.hu/video/Tanuljak_meg_inkabb_parkolni

NIN|JA (törölt) 2009.12.20. 19:40:46

@NIN|JA: azért a végén felteszik a nagy kérdést.:)
Aki nem tud parkolni, az hogyan áll ki egy autómata parkolás után?

Ezért mondom, hogy maga a reklám jó, de egyébként a szolgáltatás meg nem túl meggyőző, főleg annak nem aki tud parkolni.:P

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása