Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Boldog szülinapot Viagra!

Nem tudom, hogy a gombhoz varrták-e a kabátot, és egy jó ötlet miatt készítettek éppen a nem túl kerek 11. évforduló alkalmából üdvözlőkártyát a kanadai Taxi ügynökség kreatívjai, vagy tényleg éles briefre készült az ajándék. A lényeg, hogy egy jópofa lapot hoztak össze a Pfizernek, amit aztán az üzleti partnereknek küldtek ki a jeles évfordulóra. A papírtrombitás ötlet ráadásul angol nyelvterületen egy plusz jelentéstartalommal is bővül, hiszen arrafelé az orális örömszerzést blowjobnak hívják, a blow pedig ugyebár fújnit jelent. Bár a nagyon romantikus 'fújatni' kifejezés a magyarban is létezik, tudtommal ezt a kis eszközt anyósnyelvnek hívják, ami azért lényegesen fájdalmasabb képzettársítás az angolszásznál. via:adsoftheworld

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr721816324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soproni1 2010.03.07. 22:06:58

Otthonra drága, idegenben meg nem kell ...

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.03.08. 09:15:39

egyszerű,de ötletes:D
szeretem az ilyeneket

Egon Bondy 2010.03.08. 23:24:08

talán azért nem ömlenek a commentek, mert több senkinek nem jutott eszében a pfizerről, ami - valljuk be - kevés egy 2-4 évvel ezelőtti bevételeket tekintve világ első 10-ben benne levőtől. ha szeretnétek látni egy 2010-es magyar pfizer reklámot vényköteles gyóygszerről, szívesen küldök a konkrét készítmény letakarásával. az nem blowjob, illetve az, ha megy saját erőből.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása