Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Flash játék disznótápvásárlókank

Marika, nem kellene valami flesses játék a tápos ottlapunkra? Már mindenkinek van, csak nekünk nincs! - valahogy így kezdődhetett az a folyamat, amelynek végeredménye egy egészen szürreális alkalmazás lett. Aki ellátogat a Bábolna Takarmány weboldalára, az egy egy fantasztikus, szavakkal alig leírható, kifejezetten a disznó-, marha- vagy csirketápvásárló célközönségnek kifejlesztett játékra bukkanhat, ami tele van felefedezésr váró apró kis gyöngyszemekkel. Már úgy alapból nem érti az ember, hogy miért is kell feltétlenül egy arra nem igazán alkalmas témában flash játékot készíteni, de a végleges verzó a legvérmesebb gémerek várakozásait is alul- vagy ha úgy tetszik felülmúlja. Én az Uncharted2 óta nem éreztem azt, hogy egy játék a székhez szegezett volna, most viszont percekig moccanni sem tudtam a döbbenettől. Azonnal beszippantott a hangulat és egész egyszerűen nem tudtam abbahagyni a játékot.

A feladatunk amúgy egyszerű, egy tápot kell irányítanunk a kurzorgombok segítségével a különféle állatok emésztőrendszerében. Azt nem tudom, hogy a végbélnyíláson távozik-e a cucc, mert bár rengetegszer nekifutottam, egyik pályát, illetve állatot sem tudtam végigjátszani. Kezdőknek mindenképpen a csirkét ajánlom, ott még az elején egész könnyen lehet navigálni, persze a zúzógyomor bejáratán nehéz átjuttatni a kis vackot. A marha simán kezdődik, és fokozatosan lesz egyre rázósabb, nem utolsó sorban annak köszönhetően, hogy ezek a nyomorult jószágok amolyan cetebe formájú, kapszulás tápot kapnak, a hosszúkás kajával pedig elképesztően nehéz manőverezni.

Reklámblogot írni sem egyszerű feladat, de ez semmi egy disznótáp életéhez képest. A disznó emésztőrendszere ugyanis olyannyira összetett és kanyargós, hogy abban Sebastian Löw mitfahrere is két perc alatt elveszne. Hiába a jobb sarokban figyelő disznóbél-GPS, a rohadt tápot olyan nehéz továbbküzdeni, hogy ha ez a valóságban is így van, én biztos nem vennék a bábolnai csodából. Inkább egyenek kukoricát vagy moslékot, minthogy folyton megakadjon a torkukon a száraztáp. Menjetek, játsszatok ti is, és ha valakinek van lehetősége, írjon legyen szíves egy iPhone átiratot is a játékból. Tuti kasszasiker lenne az iTunes store-ban.

 

Címkék: játék online

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr21865767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

John C. Arvay 2010.03.26. 11:19:56

SIKER!!!

Végigmentem a csirkén valami 423 másodperc alatt! A gyomor bejárata rázós volt, de a vastagbélen már úgy mentem keresztül, mint forró kés a vajon, és közben nem hagytam magam eltéríteni a vakbélnél, ami amúgy is csak egy evolúciós tévedéssel lett volna egyenértékű.

Gratulálok a teljesítményemhez, ami még talán Michael Schumachernek is dícséretére vált volna.

Megyek is a bótba, és veszek valami finom ropogtatnivalót. Ki is néztem magamnak egy ÁRUTOJÓ KOMPLETT PREMIX III. típusú tápot. Naná, hogy ennél alább nem adom! Szerintem mindenki irigykedni fog a moziban, amikor a Kecskebűvölök közben a kommersz puki helyett ezt veszem elő :)

www.port.hu/kecskebuvolok_the_men_who_stare_at_goats/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=107220&i_city_id=3372&i_county_id=-1

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2010.03.26. 11:28:12

Azért hardcore gamereknek illik elsőre venni az akadályt :) Lehet ám lassítani is. A végén jönne egy redirect, amit sajnos már nem bír betölteni, úgyhogy jelentem, a végbél után a nihil (=fehér képernyő) van. Kocajátéksoknak akár izgalmas is lehet ez a cucc, egyébként elég primitív.

HPL 2010.03.26. 12:07:14

"Sebastian Löw" helyett inkább Sebastian LOEB. ;)

toroB 2010.03.26. 12:08:24

Csak szólok, hogy Sebastien Loeb. a játék maga szavakkal leírhatatlan.

Dirky 2010.03.26. 12:18:26

Remélhetőleg a második résznél gondolnak a modderekre is, szabványsertés helyett mangalicát a magyar tápgamernek!

TH 2010.03.26. 12:36:12

A sertés sokkal egyszerűbbnek tűnt speciel, simán végigrobogtam. Kérdéses, h. van-e ennél jobb flashjáték a világon! :)

KZsuzsa · http://deepindata.com 2010.03.26. 13:01:15

Legjobb értesüléseim szerint ez a falsh játék 8 éves, ha minden igaz 2002-ben készült.
Ha így nézzük, azt gondolom, nincs szégyelni valója, max az, hogy 8 éve érintettlenül van ugyanott.

(az info egyébként grafikus kollegámtól származik, aki maga is dolgozott rajta)

Lipteek 2010.03.26. 14:29:02

Unaloműzőnek pont jó volt...

_John_Doe_ 2010.03.26. 15:37:16

Jó autóverseny, csak az ellenfeleket hiányolom. És hang is kellene, legalább a kanyarokban.

gitár és szájharMÓNIKA 2010.03.26. 15:43:07

csirke összejött 183alatt, a tehénben viszont elvesztem mint sanyi a pesti éjszakában

John C. Arvay 2010.03.26. 16:38:22

@reklámbuzi: :D Köszi, bár a második honnan jött, nem tudom. Upsz, most nézem csak, a tükörben láccik, hogy tényleg legalább ketten vagyunk :D

John C. Arvay 2010.03.26. 18:39:47

@gitár és szájharMÓNIKA: Bakker, akkor most át kell, hogy nyújtsam a Tápot, mint üveggolyót (akarom mondani trófeát) Neked! Ám legyen!

Alice from Wonderland 2010.03.26. 23:17:58

Baromfi 317 másodperc! Mondjuk vártam valami izgalmasat a kloákánál, de semmi. :( Azt hiszem megpróbálkozom a disznóval.

ancsur24 2010.03.30. 15:02:12

Jól elírták a címet: disznótápvásárlókank. Hát, ennél azért láttam jobb flash játékot..

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása