Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vannak köztetek ifjú oroszlánok? (Határidőváltozás)

Update: Több kérés is érkezett a szervezőkhöz arra vonatkozóan, hogy meg tudják-e hosszabbítani a Cannes Young Lions verseny jelentkezési határidejét, ezért úgy döntöttek, hogy kitolják még egy héttel, vagyis május 10-e délelőtt 10 óráig. Ennek értelmében minden egy hetet csúszik, vagyis 14-én értesítik a shortlisteseket a továbbjutásról (illetve akkor kapják meg a következő feladatot), 17-én lesz a következő leadás határideje, 18-án prezentálnak a döntősök, 19-én pedig eredményt hirdetnek.

A munkakupac alatt kicsit megrogyva, csak egy kicsit későn lett időm ezt a felhívást közzé tenni itt a blogon, de remélem, még nem késő olyanokhoz is eljuttatni a lehetőség hírét, akik eddig még nem hallottak róla. A világ egyik, ha nem a legrangosabb reklámversenyének, a Cannes Lions-nak a keretein belül ugyanis minden évben megrendezik a fiatal kreatív tehetségeknek szóló Young Lions versenyt, amelyre a 28 év alattiak pályázhatnak. Idén a hazai fiataloknak is lehetőségük lesz részt venni ezen, mivel idén idehaza is megrendezik az előválogatót. Innen kerülnek majd tovább a legjobbak, akiket beneveznek a Young Lions-ra. A pályázatok leadására április 30-ig van lehetőség, a részletekről a Cannes Lions magyarországi weboldalán érdeklődhettek.

A pályázatokat egy szakmai zsűri bírálja majd el, az első feladatban sikeresen szereplők május 7-ig kapnak értesítést a második feladatról, amelyet május 10-ig kell beküldeni. A legjobbaknak másnap egy személyes, angol nyelvű prezentáción kell bemutatniuk a munkájukat. A nyertes csapat részt vehet június 20. és 23. között a franciaországi Cannes Lions fesztiválon, ahová a kis fenekét ki is utaztatják és el is szállásolják, és mindennek tetejébe annyit szemináriumozhatnak, mesterkurzusozhatnak és workshopolhatnak a helyszínen, amennyit csak bírnak. Mindent bele, még nem késő, egy jó kreatív, ha kell egy éjszaka alatt is összerak egy teljes tenderprezentációt.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr151945644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thing 2010.04.23. 19:36:25

Basszus, se djuice, se Young Lions, túlkoros vagyok... :-)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2010.04.24. 17:21:02

Szervezzünk egy Old Lionst neked?

thing 2010.04.24. 22:21:59

Intermediate Lions. Életet az éveknek!

daigoro 2010.05.05. 10:22:28

Nagyon óvnék minden leendő kreatívot, hogy Cannes-ból tanulja meg a szakmát. Gyakorlati haszon nélküli, légüres térben lebegő álszakemberek lepnék el az ügynökségeket - sok kicsi Spielmann Gábor. Mindezt Bernbach nevében kommentálom, ha ő már nem teheti meg:

“Merely to let your imagination run riot, to dream unrelated dreams, to indulge in graphic acrobatics and verbal gymnastics is NOT being creative. The creative person has harnessed his imagination. He has disciplined it so that every thought, every idea, every word he puts down, every line he draws, every light and shadow in every photograph he takes, makes more vivid, more believable, more persuasive the original theme or product advantage he has decided he must convey.”

Félreértés ne essék: Cannes-nak megvan a maga haszna. De az nagyon távol esik a leendő kreatívok szakmába csábításától.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása