Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megérkeztek a londoni olimpia kabalafigurái

A nagy vihart és heves vitákat kavaró logó után, most megérkeztek a 2012-rd londoni olimpia hivatalos kabalafigurái, amik már most élesen megosztják a közvéleményt. Lehet őket szeretni vagy nem szeretni, az egyszer biztos, hogy semlegesnek maradni lehetetlen. Bár a facebookon szinte mindenki egyhangúan hányt tőle, én nem vitatom el a jogot senkitől, hogy tetszenek a kis szörnyecskék. A háttér sztori szerint a fémesen csillogó egyszeműek az olimpiai stadionhoz felhasznált acél utolsó cseppjeiből készültek, és azért olyan fényesek, hogy visszatükrözzék a feléjük áradó örömöt és boldogságot.

Ezt a dumát az Új Magyarország fejlesztési terv szövegírója is megirigyelhette volna, akkora bullshit, de ez még nem zárja ki, hogy a kis bestiák működjenek, és idővel akár meg is szeressük ezket a gyártási hibás sörnyitókat. Nekem eddig nem sikerült. Még úgy sem, hogy megnéztem a hozzájuk készített animációs filmet, amelyből kiderül, hogy Wenlock és a paralimpikon társa, Mandeville (ő a jobb oldali) tulajdonképpen a szivárványból születtek. Broáf. A kis szörnyszülött alienekből mindenki elkészítheti majd a saját verzióját (itt van a 1936-os berlini olimpia verzió Hitlerrel), lesz belőlük mindenféle ajándéktágy és persze életnagyságú bábu is, amivel az iskolában rosszalkodó gyerekeket lehet majd halálra rémíszteni. Nektek bejönnek ezek a girnyók? Egyáltalán, szerintetek mik ezek? Inkább hasonlítanak egy fogyókúrázó Mike Wazovskira vagy inkább Planktóni rokonai lehetnek? 

via:wemadethis

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr172019196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

omlósz 2010.05.21. 18:47:10

sztem semmi baj nincs vele

xstranger 2010.05.21. 19:01:00

Szerintem is jok, bar itt mindenki hany tole, amugy itt mindentol mindig hanynak ugyhogy ez nem ujdonsag.

A nevuk szornyu de ugyis Mandynek meg Wendynek fogjak oket becezni.

Amugy megkerdeztek a gyerekeket es nekik tetszett ugyis ok a legnagyobb celcsoport.

A szokasos tucat szoros allatoknal legalabbis tobb fantazia van benne lehetett volna oroszlan, bulldog, egyszarvu, vagy sarkany bar ezek az allatok mind az UK csak egy reszenek a jelkepei ugyhogy gondolom nem nagyon eroltettek oket.

A kerdes az hogy hogy lehet ezt fizikailag megvalositani mert jo esely van froccsontott szemetet kesziteni beloluk meg gagyi kosztumot mint a kepen is lehet latni.

TorrenteXY 2010.05.21. 19:04:59

Szerintem ugyanolyan mint a többi olimpia kabalafigurái, azok se tetszettek. Mondjuk én olimpián picit konzervatívabb maradnék ilyen dolgokkal, azért mert ez megmarad a következő 50-100 évig, amíg újra olimpia nem lesz a briteknél. Nem olyan ez, hogy idén elkúrtuk, majd jövőre jobb lesz.

KenSentMe 2010.05.21. 19:15:19

Hát nem tudom.. megnéztem a bevezető animációs filmet.. szerintem a papi erősen piál, a gyerekek meg sok zöldet szívnak.. azért, amikor elkezd betekeredni a szivárvány a szobába, az nagyon flash.. de hogy valaki kis mutáns küklopszokat csináljon acélból? És ki ad acélból készült játékokat egy gyereknek? Élek, peremek, sorják, isten hozott 2010-ben.

waccamár 2010.05.21. 19:21:20

szerintem jól néznek ki, bár inkább egy diákolimpia kabalájaként tudnám őket elképzelni :D

nadivereb 2010.05.21. 19:51:22

Egyvalamit sikerült elérnie a londoni olimpia felvezetőinek: eddig tényleg markáns a dolog. Csak az a baj, hogy olyan túlpörgős-nagyonújatakarósan markáns. Az epilepsziás görcsöt okozó kampányvideó, az egyszemű fémgizmók meg a szerintem elcseszett logó külön-külön nagyon érdekes, de egy kicsit izzadságszagú.
Ettől eltekintve a fémgizmók nekem bejönnek.

Iwo 2010.05.21. 20:00:52

off:Remélem, ha egyszer lesz Budapesten olimpia, akkor meglépik azt a ziccert, hogy a figura szerepet egy mangalicára osztják!

on: illenek a logóhoz. olyan semmilyenek. rajzoltak valamit, aztán kitalálták hozzá a sztorit. London és az Utolsó Fémcsepp...

Dorelle 2010.05.21. 20:10:32

túl futurisztikusak már nekem, meg ez a szájbarágós körbemagyarázás, h azért csillogmegfényes, mert...omg. dislike.

mozaic 2010.05.21. 21:22:03

Nekem személy szerint tetszenek. Nem vagyok média vagy dizájn szakember, így tudományosan nem tudom elemezni, mi jó bennük, de ha csak a benyomásaimat nézem, dinamukusaknak (mozgékonyaknak), sokszínűnek és vidámnak tűnnek. Ez szerintem egy általam elképzelt olimpiai hangulattal összhangban vannak.
Az animált "legenda", amit mögéjük tettek a nyugdíjba vonuló kohásszal, szivárvánnyal nekem is túlzottan cukormázas, de a reklámszakemberek biztosan kigurították, hogy ennek bizonyos célközönség körében vonzereje lehet. Lehet, hogy az óceánon túliakra gondoltak? :) És szinte abban is biztosak lehetünk, hogy már elkészítették a story olimpia végi elemeit is. Vélhetően happy enddel. :)
Én csak mozgalmas, érdekes, eredményes, és nem utolsó sorban, békés olimpiát kívánok Londonnak, az ott versenyzőknek, és azoknak, akiket érdekel ez az esemény!

mozaic 2010.05.21. 21:23:46

@mozaic: Bocsi a személyek és számok egyeztetetlenségéért! Biztos a fíling, az izgalom miatt... :)

thing 2010.05.21. 22:04:41

Egyik szemem sír, a másik meg...(?) :-)

taecleau 2010.05.21. 22:07:35

Misa mackó az bezzeg jó volt? Az még smittpálnak is teccett...

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2010.05.21. 22:27:31

@taecleau: Misa mackó bezzeg jó volt. Az egy mackó volt, amit mindenki felismer, és nem kell magyarázni, hogy mi is az. A rajza egyedire és könnyen felismerhetőre sikerült, így a fröccsöntők és a matricaszitázók technológiájának a kereteit sem feszegette.

Ez a csepplény, nos, ez nekem nem tűnik olyannak, amelyet harminc év múlva is messziről felismerek majd. A mese bárgyú, inkább valami japán gyerekmesére emlékeztet, de mindegy. A marketingesek nem is a gondolkodásra hajlamos emberekre építenek, ezt nagyjából megfigyelhettük már az elmúlt évtizedek alatt.

Viszont a logó a bal felső figurán úgy néz ki, mintha hozzávágtak volna egy olimpiai emlékvázát. Ennél többre is futhatta volna tőlük. Ez mostanában nem megy, úgy látszik, Szocsiban sem egy zseniális - bár nem is egy teljesen használhatatlan - logót fogunk nézni naphosszat.

Serio (törölt) 2010.05.21. 22:29:08

Nekem bejön. Aranyos, és nagyon XXI. századi. :D

Kis formatervezett alienek. Királyos.

Mylady 2010.05.21. 22:32:26

@taecleau: igen, misa volt eddig a legjobb :)

Szűcslaci 2010.05.22. 07:04:44

Figyelembe véve a szigetországban őshonosak genetikai mutációit, a kabalafigurák sehol máshol nem lennének jobb helyen, mint ott.

absolutzita 2010.05.22. 14:35:43

@xstranger:
kétségkívül célravezető markatingstratégia gyerekeken keresztül betámadni a szülőket, de úgy gondolom, erre az animációs filmre 5-7 éves kor fölött az adekvát válasz leginkább tényleg a hányás. Még LSD tripnek is hátborzongatóan negédes.

(Függetlenül attól, hogy a csillivilli bábuk még lehetnek szerethetők.)
(Csak monjduk ne emlékeztetne a feje olyan nagyon egy orvosi piócára.)

Mr. Blowfish 2010.05.22. 15:24:41

Ezek tipikusan olyan figurák, amiket az ember saját project keretén belül csinál, mert bár jól néz ki, de semmi értelme. Nekem is van egy-két elfajzott karakter dizájnom ami tök jó, csak senkit nem fizetne érte 5 forintot se.

Na ezért valaki mégis fizetett. :)

Integető hajbókoló lufiember 2010.05.23. 02:12:38

Szerintem nagyszerűek, örülök, hogy bevállalta valaki. Végre kijjebb tolódnak ezek a határok is (és nekem a logó is tetszik, bibiii). :)

borzalmacska 2010.05.25. 10:12:13

Igazad van RB, meg is irigyeltem :-P

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása