Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zseniális Lost-reklámok

Egy kicsit megkésve bukkantam rá ezekre a reklámokra, hiszen a Lost utolsó része több mint egy héttel ezelőtt ment le a tévében, de örülök, hogy nem csúsztam le róluk teljesen. Én óriási Lost fanatikus vagyok, de még ezt leszámítva sem tudom, hogy láttam-e ehhez foghatóan a környzetre szabott, vicces és találó szponzorációs szpotokat korábban. Abban viszont biztos vagyok, hogy a Target áruházak, a Lost szezonzáró epizódja alatt leadott kis 15 másodperces reklámjai annyira jól illenek a sorozathoz, és annyira jól kapcsolják az áruházat a Losthoz, hogy nem lehet őket nem szeretni. A filmekben a gombnyomkodást, a malacüldözést és a füstszörnyet használták fel, hirtelen nem is tudom eldönteni melyik a legjobb (ez nem igaz, a beragadt Enter billenytű mindent visz). Persze könnyű nekik, érdekes módon nem kellett elhangoznia a jogi okokból nálunk kötelező "A sorozatot a füstjelző forgalmazója, a Target áruházak támogatta" mondatnak. Filmek a tovább után.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr332043625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tygger 2010.05.31. 11:41:09

a billentyűs király, a másik kettő kicsit erőltetett, de lost-rajongóként muszáj volt mosolyogni rajtuk :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2010.05.31. 14:39:05

@Kontárblog:
Kontár, az a kettő csak spoof, azaz nem hivatalos Target reklám. A rajongók készítették, mert tetszett nekik a kampány.

Blogerovac 2010.05.31. 15:48:34

Remélem holnapután megint megírja valaki, hogy harmadszor is kint lehessen az index címlapon :) De persze egyel megint kevesebb reklám legyen benne legalább ;)

MárkaJani · http://www.brandepito.com 2010.05.31. 16:29:28

Nagyon profi cuccok :)

@Blogerovac: Nem kötelező mindenre rákattintani!

Bitterbach 2010.05.31. 18:01:05

szerintem ezek nem szponzorszpotok, már bocsánat, csak losztosra vett targetreklámok, szóval ezért nincs támogatói szöveg. (ja, egyébként csak okoskodni jöttem, mert a sorozatból - ugye, az? - 1mp-t se láttam)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása