Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Állást keresel? Legyél Durex teszter!

Hogy kell bevonni a fogyasztókat a tesztelésbe és hogy lehet őket rávenni, hogy új dolgokat is kipróbáljanak? Kössük össze a kellemest a hasznossal, és jutalmazzuk meg őket az együttlétekért. Ha mindezt ráadásul munkaként állítjuk be, kész a jó kapmányötlet. Hiszen mi is lehetne vonzóbb meló, mint a Durex tesztelőjének lenni, és munka címén a különféle óvszereket vagy örömszerző kenceficéket és segédeszközöket próbálgatni. Épp ezt csinálja most a Durex és egy promóció keretében tesztelésre hívja a fogyasztókat, akik "fizetségképpen" a webshopban levásárolható pontokat kapnak és egy romantikus hétvégét is nyerhetnek a teszteléssel.

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy iszonyatosan hasonlít a tavalyi év és az utóbbi idők legsikeresebb és szinte az összes létező kreatív díjat besöprő nemzetközi kampányára, amelyett a queenslandi turisztikai hivatal szervezett az ország népszerűsítésére. A The best job in the world kapányban egy álomállást hirdettek meg, amelynek ellátója gyakorlatilag az édes semmittevés közepette kapott álomfizetést, a feladatai közé olyan "megpróbáltatások" tartoztak csak, mint a teknősök etetése az óceánban, a medence vízhőmérsékletének ellenőrzése, séta a tengerparton és koktélszürcsölés a pálmafák alatt. Nekem ennek fényében egy kicsit azért necces ez az ötlet, ami önmagában ugyan nem lenne rossz, de nekem túl közel van a nemzetközi példához. Véletlen egybeesés? Szerencsétlen egyezés? egészen más tészta? Ti mit gondoltok?

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr402124916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gasztrokalandor 2010.07.02. 11:51:03

Önmagában az, hogy ugyanúgy a kellemest a hasznossal köti össze, szerintem jó ötlet (lenne), akkor is, ha már lerágott csont.
Az viszont, hogy ez egy álláshirdetés, több szempontból is durva.
1. Nő/partner tárgyiasítása - mivel a hirdetés egy személynek szól, feltehetően férfinak :), nem pedig pároknak.
2. A szexualitás munkává degradálása.
3. Az álláshirdetés szó ebben a kontextusban tényleg "enyhén" dezsavű érzetet kelt.
4. Ráadásul ez ugye nem is egy valós állás, mint az eredeti példa volt, mivel a munkáért a tesztelő csak ajándékot kap. Ezért duplán is gáz, hogy állásnak nevezik. Szerintem más megvilágításba helyezve ugyanezt az alapötletet (tesztelés), vagyis más oldalról közelítve hozzá, másképp megfogalmazva a körítést és a "hirdetést" még jó is kisülhetett volna belőle.

01020304 2010.07.02. 20:13:29

@Gasztrokalandor:

1: Nő/partner tárgyiasítása - maximum a gyenge felfogásúak és/vagy humorérzék nélküliek és/vagy túlzottan önérzeteskedők számára.

2: szexualitás munkává degradálása - maximum a gyenge felfogásúak és/vagy humorérzék nélküliek számára.

3: A legtöbb "újdonságot" már kitalálták párszor, de a célközönség nagyrésze nem tud az elődökről.

4: Szőrszálhasogatás. Van nyuszikán sapka, vagy nincs?

zsombor 2010.07.05. 10:21:51

volt már egy korábbi helyi érdekű magyar importkísérlet, valamelyik nyugat-magyarországi fürdő vagy strand keresett úszómestert szépségversenyen, vagy valami ilyesmi

ez meg azt nézem, hogy kb facebook like-okon keresztül kéne, hogy elterjedjen? vagy van más felület? mert anélkül kicsit vérszegény lesz. és ami jó volt a best jobban, az az, hogy elhúzták rendesen, volt időről időre mit kommunikálni a verseny fordulói miatt + ott volt a rengeteg júzervideó. ez meg inkább az "egyszer ránézek, mosolyogtam, oké, menjünk tovább" kategória.

megyó (törölt) 2010.09.16. 09:36:20

@Felhasználási feltételek Kapcsolat Impresszum:

Nagyon úgy néz ki hogy igénybe vehető 1 darab :) De rendeld meg és megtudod :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása