Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kecskés love storyval támad az FHB

A fiatalok úgy szeretik a képregényeket mint kecske a káposztát. Talán ez lehetett a  kampány kiinduló felismerése, mert más kapcsolatot így hirtelenjében nem látok a fiatalok bankolási szokásai és a kecskék között. A facebookon már megkérdeztem a többieket, hogy ők értik-e miről szól ez a reklám. Az efedrines bulitól kezdve az endékás pornóforgatáson keresztül a görög mitológiáig mindenféle variáció felmerült, de egyik sem tudott megnyugtató választ adni arra a kérdésre, mit keres egy kecskepár kissé kusza szerelmi története egy bank city light poszteren. Elfogadom, a képregény elvileg lehet olyan forma, amivel meg lehet fogni a fiatalokat, de elsősorban a saját helyén, nem utolsó sorban pedig legalább minimális relevanciával vagy a célcsoportra vagy a termékre. Egy random, néhány képkockából összetákolt, nem különösebben vicces vagy érdekes történetet feltenni a poszterekre, csak azért, hogy megmutassam, én olyan jó fej bank vagyok, aki a fiatalok kedvéért még Gróf Balázst (ha nem ő a készítő, elnézést) is megveszem nektek, elég sánta dolog. Kíváncsi vagyok, nektek összeáll-e a koncepció. Sok sikert a találgatáshoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr462200157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gothmog 2010.08.05. 16:39:04

Ha az FHB-ra bízod a pénzed, az olyan, mintha kecskére bíznád a káposztát.
A "fiatalok", mi? Ezek is úgy tudják mi kell a "fiataloknak", mint dévényi tibi bácsi.

adat 2010.08.05. 17:07:24

az első képen káposztaturbános kecskék? epic!

Ju$t an0th3R $taR^ 2010.08.05. 17:13:12

Egy kedves barátom szerintem remekül összefoglalta a lényeget:
"este a káposztafejek nem értik mit mond nekik a suna, majd megjelenik egy vak táncos, aki kedvéért a suna felemel egy kisebb fát, aminek hatására nappal lesz. séta után a vak csóka visszanyeri látását, a végén pedig valaki a fitymájába egy gerberát dug"

Tökmindegy1234 (törölt) 2010.08.05. 20:14:19

Salátás tekercsek egy Amway-gyűlésen nem értik a pontrendszert, amit a kecskenő előadó magyaráz. Kecskenő el van kenődve, pláne, hogy a többi Amway kecske már rég gyémántfokozatú, és mind rajta röhög az erdő széléről. Na de! Jön egy Alain Delon "éjjel-nappal napszemüvegben" platina fokozatú Amway kecske, és fogadást ajánl:
- Mibe, kibírom fél lábon reggelig! - incselkedik. Mire a kecskenő:
- Hülye vagy, baszki? Különben is, olyan a szád, mint egy pina, húzzál innen!
- Ok, akkor álljunk fél lábon mind a ketten reggelig, de utána rakd X-be a lábad, mert fel leszek izgulva.
- OK. De tök ronda pina formájú a pofád, tényleg. Ki rajzolta?
- A Gróf, a szív alakú felhővel együtt.
- De miért?
- Hát pénzért.
- Ja, az más.

halfevil333 2010.08.05. 21:37:33

Ööööö...
Hát ez mi ez???
Szeretem a képregényeket és a vicces reklámokat, de ez a valami érthetetlen számomra.
,,Csak másik csillag,, írta meg a tutit... :)

Mária 2010.08.05. 21:44:19

Ez két női kecske, de csak az egyiknek van kirúzsozva a szája :)))

amorph 2010.08.05. 22:25:04

a kecskecsajoknak a laza pénzes csávók jönnek be, tehát legyen saját bankszámlátok (lehetőleg a mi bankunknál) s virítsátok a lóvét, ha császárok akartok lenni..

kihanemén 2010.08.05. 22:28:01

a buliban mindenki jól érzi magát, csak a kecskelány nem, mert nagyon kell pisilnie. nem mer felállni a székről, nehogy becsorogjon. arra jár a kötőhártyagyulladásos fiú akinek nagyon megörül. feláll a székről de csak keresztbe tett lábbal tudja vizeletét visszatartani. an fiú szolidarit és combbal szorít erősen majd megmutatja neki, h merre van a természet lágy öle.
ezért igen megkedveli őt a kecskelány és hálája jeléül megmutatja neki a lepisilt margarétát.

badseed 2010.08.06. 10:01:17

erre készülhetne anyag a brief blog-ra, nem?
tutijó az alapanyag :))

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2010.08.06. 10:48:48

Mivel a kecskéknek nincs zsebük meg zárható ajtajú szobájuk sem, legfontosabb vagyontárgyaikat - azaz a káposztát - muszáj mindig maguknál tartaniuk, még akkor is, ha gyűlésre mennek, pedig az milyen ciki már. Szegény kiscsaj nem tud egy jó numerát összehozni, mert mindenki csak a káposztájával van elfoglalva, de aztán jön egy bankszámla - káposztaszámla? - tulajdonos, aki szépen beterelgeti a susnyásba, aztán teljesítik evolúciós küldetésüket: míg a lúzerek csak az önfentartásra koncentrálhatnak, addig ők a fajfenntartásra is. Azaz bankszámla=magasabb életminőség.

És ez annyira ügyesen, hogy egyrészt a keresztény-konzervatívoknál is működjön, mert ugye a ház a házasságot szimbolizálja. De a szabados, liberálisabb beállítottságúaknak is szól: ha van bankszámlád, lesz kéród is, ahova hurcibálhatod a picsákat/faszikat.

De azért az értelmezéshez kell a keverten edzett agy:)

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2010.08.13. 11:42:06

@badseed igen én is erre gondoltam. sajnos élőben még nem volt hozzá szerencsém és ezek szerint Béla nem bízott benne, hogy megírom :(

aattyla87 2011.01.03. 19:54:10

Az, hogy kecskéket szerepeltetnek az szerintem teljesen jelentéktelen, lehetne ott más állat is nyúl vagy mókus vagy éppen hupikék törpike a mondandoja ugyanaz amit már rég megszoktunk az FHB-tol. AZ FHB A CSALÁD BANKJA ez az egész sztori. Megszülettünk HELLO én vagyok, növekszünk el a gimibe, megismerkedünk életünk párjával és már kész is van a család és már meg is van a ház amit az FHB-s lakáshitelből vásároltunk…..
Egyébként a régebbi tévésreklámok nekem jobban bejöttek, több volt bennük a mondanivaló…

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása