Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyomd le az ismerőseidet facebookon!

Aktív vagy a facebookon? Naponta posztolsz filmeket, videókat képeket, amiket az ismerősid zsákszámra lájkolnak? Akkor most duplán te leszel a király! A Sony Vaio laptopokhoz készített facebook alkalmazással (nem, ez több annál, gyakorlatilag egy facebookba ágyazott mikroszájt) szó szerint megküzdhetsz az ismerőseiddel. A Media Monster Wars játék ugyanis generál neked egy fasza kis szörnyet mindabból a kontentből, amit te a facebookon kitettél. Videókból, képekből, kommentekből és lájkokból áll ez a médiaszörny, aki rondább mint Győzike és Benkő Dániel együttvéve. Minél több tartalmat generáltál, annál erősebb lesz a kicsike, és annál nagyobb eséllyel nyomja le az ismerőseid, barátaid gépszörnyét. Én már kipróbáltam, jól el is páholták a seggemet, ugyanis a szörny csak a te posztjaidból nyeri az erejét, a rajongói oldalakra kitett cuccok nem számítanak.

Iszonyatosan jó szórakozás, nem utolsó sorban egy jó összehasonlítási alap, ami megmutatja, mennyire vagy aktív az ismerőseidhez képest. A végén, ha elég bátor vagy, megküzdhetsz Justin Timberlake-kel, illetve a szörnyével. Egyszerűen elképesztő az a munka, ötlet, technika, amit a Sony ebbe az egy kampányba belenyomott, amivel ráadásul igazából csak az új Vaiot szerették volna egy kicsit megfuttatni. Ebben ugyanis benne van egy médiarendszervező alkalmazás, ami azonnal rendet vág a média tartalmaid között, azaz legyőzi a gépeden és a neten uralkodó káoszt, mint ahogy azt a szintén Justin barátunkkal készült reklámfilm is mutatja. Nézzétek, játsszátok és zúzzatok szét mindenkit!

Media Monster Wars Trailer from Ben Barney on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr982265673

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Facebook poén - Az alapító nem blokkolható 2010.09.02. 14:12:29

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezére - akitől a brit miniszterelnök nemrég még tanácsot kért arra vonatkozóan, milyen érzés többmilliós közösségért felelősséggel tartozni - nem blokkolható. Sehogysem. Nem tudni, hogy egyszerű programhib...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fumar sharif (törölt) 2010.09.02. 14:25:48

no, de ez most egy bejegyzés vagy fizetett hirdetés? ha utóbbi akkor jó volna jelölni, ha előbbi akkor meg miért ilyen szokatlanul modoros?

Giedi 2010.09.02. 15:14:29

Fészbuk = Nem Menő!

Metál -e a bimetál? 2010.09.02. 15:54:37

lemaradt az (x) a végéről...

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2010.09.02. 18:11:03

Sajnos le, én is örültem volna neki.

Andy_Throw 2010.09.03. 10:13:44

Nekem bejött,még most is jobb, mint az online földművelés:) Bár a szörnyecskémre ráfér egy kis gyúrás..

trium 2011.01.07. 23:12:53

A Facebook megköszönheti a Sonynak ezt a kampányt..nagyobb aktivitas, több felhasználó, és érdekes szórakozás lehet a facebookos felhasználóknak. Én kipróbálnám. Nagyon eredeti és izgalmas ez az ötlet, tetszik. Nagyon népszerűek ezek a közösségi portálok, nemzetközi szinten érdemes velük dolgozni különboző kampányok kapcsán. Talán sikeresebb lesz ez a kampány, mint ahogy azt az alkotók várták. Most még nagyobb lesz a Facebook körül a felhajtás, és szerintem Sony Vaio laptopok is sikeresek lesznek.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása