Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A világ legragadósabb tánca

Táncos flashmobokkal mostanra már tele a padlás, szinte nincs már olyan cég, ami ne szervezett volna már magának legalább egy kicsit. Ebből a témából szinte lehetetlen már újat kihozni. A Samsung Galaxyhoz készült vírusfilm azonban épp a másik irányból közelít, és egy egyszerű ötlet segítségével a feje tetejére állítja az egészet. A film egy helyesen táncoló vagy inkább táncikáló kislánnyal indul, akinek mozdulatait egyre többen kezdenek követni. A hozzá csatlakozó táncosok úgy veszik fel és követik le a mozgását, mintha az már valamiféle kész koreográfia lenne. Persze az egészet utólag vették fel, az előadók egytől-egyig betanulták az esetleges mozdulatokat és tánclépéseket, ami egész különös hangulatot ad az egésznek. A klasszikus reklámrecept ezúttal is működik, a tündéri kislánynak köszönhetően szerintem helyes lett. Alig várom már a kutyás verziót!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr812292533

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Festmények szombatra – Munkácsy Mihály és a művészi zöld 2010.09.13. 13:50:28

Legszebb szín a zöld! Festményeken meg pláne. Ugyanakkor nagyon nehéz kikeverni, megtalálni és alkalmazni a megfelelő zöld árnyalatokat.Sorozatunk folytatásaként Munkácsy Mihály néhány képét szeretném bemutatni. Munkácsyról elsőre sokaknak a Krisztus t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daigoro 2010.09.13. 12:15:44

Use your influence - ennek nem egy t-mob szlogennek kéne lennie?

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2010.09.13. 13:38:22

ügyes, igazi kis mosolyra fakasztó darab
:)

aadriennne 2010.09.14. 11:22:37

magával ragadó, mint a Galaxy, hm..:)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása