Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Árvíz sújtotta minifalu a Gödörnél

Megannyi köztéri reklámkampány után a Gödör, a város legnépszerűbb reklámos célpontja ezen a héten sem maradt ambient hirdetés nélkül. Ezúttal a Café vette birtokba a területet, akik az árvízkárosultak javára szerveztek pénzgyűjtő akciót. Kicsit talán megkésettnek tűnhet a dolog, de lehet hogy épp azért lesz jó, mert nem engedi feledésbe merülni (nem volt szándékos) az árvíz sújtotta települések problémáit. A medencében szomorkodó minifalu helyes ötlet, és remélem, hogy a körülötte keletkező médiavisszhang hatására csurrannak-cseppennek majd még forintok a segélyvonalon keresztül a rászorulókhoz. A kampány minimál költségvetésből készült, minden szereplő hozzáadott valamit, és a Gödör sem kért pénzt a kihelyezésért). Sajnos, mindössze egy hétig lesz kint a falucska, aki szeretné, addig nézze meg élőben vagy a facebook albumban.

Címkék: nonprofit ambient hungarikum

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr412299061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andy_Throw 2010.09.16. 15:24:45

még jó, hogy nem a szökőár fenyegetett minket:))

Murderface 2010.09.17. 10:17:06

Nem hinném, hogy megkésett lenne. Az őszi áradások még csak most fognak jönni.

borso 2010.09.17. 10:17:24

a minap jártam arra, előbb fürödnék és innék egy pohárral a gangesz vizéből a hullaégetők mellett mint hogy ebbe a vízbe csak a kezemet beletenném! nem kéne ezt a vizet mondjuk havonta lecserélni??????????

oszintenmondom 2010.09.17. 10:24:50

Ritka az ilyen fasza ambient itthon. Külön jó, hogy undorító az a víz, így pontos, szemléletes a szimuláció.

meretikor · http://otthonokosan.blog.hu/ 2010.09.17. 10:37:55

Egyébként jogilag is nehéz azok helyzete, akik csak kismértékben károsultak és nem volt biztosításuk...

para_noir 2010.09.17. 11:02:01

Most kéne levinnem az rc motorcsónakomat, mekkorát lehetne vele zúzatni a faluban! Amúgy jópofa ötlet, de kicsit szegényes és fantáziátlan a kivitelezés.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2010.09.17. 11:45:05

Éppen tegnap jártam arra és láttam a "projektet". Hát, eszembe sem jutott róla, hogy az árvízkárosultak miatt pakolta a vízbe valaki ezeket a modellházakat. Inkább azon csodálkoztam, hogy mit keres ebben az _állandóan_ mocskos és zavaros vízben egy rakás, láthatólag nem szemétként oda került házikó.

Mellesleg maga a Gödör – úgy tudom – állami tulajdon, még jó, hogy nem kértek pénzt a kihelyezésért! Ja, és a Gödört bérlő "vállalkozó" meg igazán kitisztíttathatná havonta a szóban forgó medencét, telne a bevételéből simán (és be lehetne látni az alatta lévő helyiségekbe legalább és onnan is ki). De, persze, ő is csak az a típus, akinek a minél nagyobb haszon a fontos...

n.marci 2010.09.18. 11:35:08

Sziasztok!
A falu kihelyezésének időpontja pont egybe esett a szokásos medencetisztítással és vízcserével - merthogy egyébként rendszeresen kipucolják a medencét és lecserélik a vizet. Így most ez kicsit csúszik.

Egészen szeptember 28-ig, mert a falu a tervezettnél több mint egy héttel tovább marad kiállítva.

A medence szemetességével kapcsolatban azért szerintem meg kell említeni, hogy az esténként ott bulizó rengeteg fiatal is jobban vigyázhatna a város egyik leghangulatosabb találkozópontjára...
üdv: Nagyiványi Marci

oszintenmondom 2010.09.19. 14:56:50

@bestpixel

jah, aki nem tud olvasni, annak ebben a világban sok minden zavaros tud lenni:

kepfeltoltes.hu/view/100919/2010-09-17_18.18.38_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(oldalra ki volt rakva ez a picinek nem mondható táblácska)

kezdi.cs 2011.01.06. 21:34:16

Kissé erőltetettnek találom, az amúgy nagyon jól kigondolt ötletet, viszont ez a látványosság nem adja vissza egy elmosott település komor és fájdalmas hangulatát, amelynek ki kellene alakulnia a vízben úszkáló makettházak láttán.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása