Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kukkolj alsógatyás srácot!

Hogy lehet azzal segíteni, ha valaki egy kissé puhos, nem különösebben vonzó, möndössze egy szál alsógatyát viselő, hererákból meggyógyult, középkorú férfit néz a neten élőben egy webkamerán? Úgy, hogy ez az egész show tulajdonképpen egy jótékonysági célú akció, amit a Stanfield's fehérneműket forgalmazó cég szervezett, hogy felhívja a figyelmet a hererák veszélyeire és persze egyúttal az alsógatyáira. A cég ugyanis azt találta ki, hogy nem a szokásos módon adományoz egy nagyobb összeget a rákbetegek javára, hanem eggyel érdekesebben vezeti elő a dolgot. A "The Guy at Home in His Underwear névre keresztelt projekt pontosan azt adja, amit ígér, vagyis egy alsógatyás srácot az otthonában, aki a szokásos napi rutinját végzi 25 napon keresztül a bekamerázott lakásában.

És hogy ebből hogy lesz pénz? Úgy, hogy a cég felajánlott egy dollárt minden felhasználó után, aki a facebookon lájkolja a kampány oldalát. A céljuk 25 000 rajongó elérése volt, ami már mostanra majdnem megvan, reméljük, hogy a kampány sikerét látva tolnak majd egy kicsit a büdzsén. Ezen felül a rajongók is gyűjthetnek pénzt, amelynek fejében a főhős hetente más és más dologra vállalkozik. Ha összejön 500 dollár, akkor ezen a héten például bő zsírban szalonnát fog süni meztelen felsőtesttel, a következő héten mellszőrzetet gyantáznak neki, utána pedig egy tetoválást is kap. Lájkoljatok egyet ti is, nem kerül semmibe, mégis 1 dollárt ér.

Címkék: humor nonprofit social media

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr652359264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NIN|JA (törölt) 2010.10.12. 10:28:01

Tetszik, hogy elindul végre a SM értelmes használata.
Like-oltam, bár azt hiszem a hererák engem nem veszélyeztet, legalábbis csak közvetve.:)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása