Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Budapesten forgott a Microsoft új reklámja

Nemcsak a filmipar, hanem a reklámipar is egyre jobban megkedveli Magyarországot, és egyre szívesebben helyezi ide a forgatásait. Nem is csoda, hiszen nemcsak az ország sokszínű, de a fővárosnak is rengeteg arca van. Könnyedén lehet itt egymáshoz közeli helyszíneken századeleji hangulatot teremteni, pezsgő nagyvárosi életet filmre vinni, vagy  éppen cool utcákat és divatos épületeket filmezni. Ez persze még nem lenne elég, de a kiszolgálás, a háttér is egyre profibb, a hazai produkciós cégek egyre magasabb és megbízhatóbb színvonalon dolgoznak. Az Economist  mellett a Toyota is szívesen forgat itt (Aygo szpot), legutóbb pedig az egyik legmenőbb reklámügynökség, az amerikai Crispin Porter hozta ide a Microsoft új, Windows7-es oprendszerű mobiljaihoz készült filmjét, amelynek produkciós munkáit a Pioneer Films végezte. A reklámban úgy harangozzák be az új készüléket, mint ami alapvetően fogja megváltoztatni a telefonáláshoz való viszonyunkat. Ebből a szempontból szerintem egy kicsit öngól az ötlet, arról már nem is beszélve, hogy - ahogy arra Iván, az Ads of the world atjya felhívta a figyelmet - nagyon hasonlít egy korábbi filmre. Ettől függetlenül a szpot gyönyörű, tele van vizuális orgazmust szerző jelenetekkel, és külön élvezet közben hazai helyszínek és ismert reklámarcok után vadászni. Ti hányat ismertek fel közülük?

Címkék: hungarikum

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr42365555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikk rivers 2010.10.12. 21:33:29

a második filmben a robogón rajta maradt a magyar rendszám, míg az autón portugál fityegett...

Mr. Pither · http://hundilbert.blog.hu/ 2010.10.12. 21:46:32

@nick rivers: Szerintem francia, de nem is az a lényeg, hanem hogy MILYEN autón?! Egy Skoda 120-ason.. na olyat se láttak még Párizsban... de Lisszabonban sem, szerintem.

Amúgy most ezek a reklámok azt mondják, hogy a sok hülye ájfónnal nem is tudunk magunkról, bezzeg a Windows Mobile ezt majd megváltoztatja? Mert olyan szar, hogy könnyű lesz letenni, vagy mi? Nem igazán értem, hogy jön a reklámba hogy "a phone that saves us from our phones"...

kiramitsa 2010.10.13. 00:23:22

@nick rivers: az biza egy párizsi rendszám.

Elsőben, sorrendben, amiket fel lehet ismerni:
Múzeum krt,talán a Margitsziget, Vidám park ezeréves hullámvasútja, és a lépcsős jelenetre nem akarok nagy hülyeséget mondani, ezért meghagyom a lehetőséget másnak :)

A második reklámban látható utcában is forgatták a München-t, háttérben a bazilikával, jóság.

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2010.10.13. 01:57:02

A bazilikás sztem a Révay utca, a lépcsős dolgokat a Néprajzi Múzeumban szokták legtöbbször, de ez most speciel az Opera szvsz, ott van ilyen T alakban összeérő lépcső. Szerintem nem Múzeum krt., mert ott még a régi villamosok mennek, hanem a körút, csak pont nem kombinoval. A cápás meg nyilván a Dagály :)

A "lépcsős" előtt szerintem a szigeti bejáró (Margitsziget hídról bemenős aluljáró). 0:45-nél a fellökős lehet a Nyugati váróterme felé vezető folyosó, de ez már csak vaktában lövés. A műtő nyilván a világhírű Dél-pesti Jahn Ferenc kórház, a WaterWorldöt is ott forgatták :))

A legeslegvégén az étterem mennyezete neogót, szerintem azzal az I. kerület van tele, lehet akár az Art'otel étterme, de lehet valami a várban, de azon belül nem az Alabárdos, és nem a Vörös Ördög. Könnyen lehet, h nem is étterem (lásd: tabló a falon), hanem pl. a Hadtörténeti Múzeum. Vagy a Kiscelliből lehet ilyesmit csinálni, de az barokk. Ezen az utolsón érdemes elfilózni.

nikk rivers 2010.10.13. 10:33:27

@kiramitsa:
Gyerekek, igazatok van, igazítanom kell még a monitor felbontáson, olyan P-nek tűnt az F, mást meg nem is néztem...

A skoda 120 külön mosolyognivaló, gondolom nem akartak ismert márkákkal perbe kelni, miért roncsként köszön vissza egy széles körben terjesztett reklámról :-))

oszintenmondom 2010.10.13. 10:57:57

Really? De most ezt hogy? Mr Pither értelmezése a legkézenfekvőbb: olyan sz*r, hogy könnyű letenni. Kicsit öngól kifejtés nélkül. Egy bő magyarázó mondat még elfért volna a narráció végére, hogy értsük, hová akarnak kilyukadni...

zerge gorilla 2010.10.13. 11:01:33

@Horváth Oszkár: Az étterem az Andrássy úton található Callas: www.callascafe.hu/

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2010.10.13. 13:01:34

@zerge gorilla: és tényleg. Tök mások a honlapon a színek, a díszítések a videón szürke kőnek tűnnek, közben meg barnák + szarrá van díszítve. De így egyben nagyon szép, csak tök más stílus jön le abból az 1 beállításból. Hát nem kellett messzire menjenek az Operától! Gyakorlatilag a felét 1 sarkon megoldották.

bazsarózsa 2010.10.13. 13:03:56

- múzeum körút az biztos, pont az a rész ami a múzeummal szemben van és alá van állványozva (pénzváltó meg valami bolt van azon a szakaszon)
- margit sziget
- hullámvasút
- utcás jelenet
- skoda farmotoros , de eleje fűstől (ok lehet, hogy a hűtő az elejében van, nem tudom)

notbuddhistprslave 2010.10.13. 16:24:01

az uccsó sztem a four seasons - mennyezet

trolkotze 2010.10.15. 12:05:14

@Horváth Oszkár:
" cápás meg nyilván a Dagály :)"

Annyira éreztem, hogy ezt az ócska poént valaki el fogja sütni...

bukovics 2010.12.04. 16:29:12

@Horváth Oszkár: Az nem a Révay, hanem a Lázár utca.

trogerke 2011.01.07. 22:30:34

A reklám egy kicsit a telefonpötyögés veszélyit is kiemeli, statisztikák szerint sokkal veszélyesebb vezetés közben sms-irni mind telefonálni. A mostani okostelefonokon már nem az sms-t pötyögjük, hanem szinte mindent. A reklám arra épít, hogy gyors elérése van a funkcióknak, nem kell a menüben keresgélni, -közben mást lefejelni stb.- hanem egyből minden ott a helyén. A reklám alatt folyamatosam elhangzik a kérdés, tényleg, -én ezt olyan kell ez neked-re fordítanám- a végén, szerintem nagyon jo a bevágás, egy csomo fejreállás után, hogy kell már egy telefon, hogy megmentsen minket, s ott a megoldás. Ja a zenéről is lehetne írni, nem csodálkoznék ha csengőhang lenne belőle.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása