Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Volvo S60 nem azért vagány, mert az addicton hirdet

De most egy kicsit ezért is. Ugyanis az elkövetkező néhány hétben a Volvo S60-as az addictra is beköltözik. Na nem fogja fenekestől felforgatni a megszokott rendet, csak megjelenik itt-ott, visszaköszön a bannerekben, és talán egy kis plusz életet is hoz a blogba. Sajnos nekem még nem volt alkalmam kipróbálni az autót, de a reklámok alapján mindenképpen érdemes lehet beleülni. Nem vagyok egy heves sofőr, ezért nem tudom, hogy belőlem mennyire hozná ki a Michael Knightot, de elképzelhető, hogy a rükvercben beparkolásnál keményebb trükköket is kiprovokálna belőlem. Nézzétek meg a filmeket, amiben az S60-assal bemutatott kunsztok vannak. Ha ezektől nem jön meg hozzá a kedvetek, akkor semmitől. Szolgálati közleményünket hallottátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr42328208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korn · http://www.facebook.com/pages/Reklamvers-mindenkinek/135522226476780 2010.10.21. 14:43:28

korábban a Hellesek mindig felajánlottak némi löttyöt az addict fanoknak(én is nyertem egy nagy tállal anno). Az nem-e lehet-e, hogy a Volvo örökbe ad egy S60-at a legvagányabb, azaz legelső kommentelőnek, vagyis nekem?)
egyébként szuper a verda (ha csak kölcsönbe kapnám, akkor is;)

Mindennickfoglalt 2010.10.21. 20:57:05

A páromnak is nagyon bejön. Kiszámoltam neki, hogy ha 70.8 hónapig nem eszünk, és a kajapénzt félretesszük, akkor vehetünk egyet. Még gondolkodik rajta :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2010.10.22. 11:04:26

Egy rövid időre beparkolt egy S60-as a fejlécbe. Egy kicsit igazítottam a dizájnon emiatt, és mivel nekem tetszik, elképzelhető, hogy valami hasonló irányba mozdul majd el a blog a megújulás után, csak akkor majd a kedvenc print reklámjaim egyes részletei lesznek majd a helyén.

Professzore · http://ekonyvolvaso.blog.hu 2010.10.22. 18:12:38

@reklámbuzi:
A fejléc csinos lett, az ótó is csinos rajta, a nyomtatott reklámból szerzett kivágatok meg pláne jók lesznek.

Próbáltam az ótót. Egyrészt a vezetéstámogató rendszerei konkrétan szürreálisak. Nagy városi forgalomban (araszolásnál) csak a kormányt kell tekergetni, ha a kocsinak nem kell hosszabb időre (3+ mp) megállnia, akkor kilométereken át semmi dolgunk a lábunkkal. Nagyon durva. Parkolni nagyon jól lehet vele hátrafelé (kamerával), korrekt a váltója, korrekt az egész úgy, ahogy van.
Viszont műtősteril. A nem összehasonlítható MB E autózási élményt nyújt. Ez a helyváltoztatás kényelmes élményét. Pedig az E (pláne 350 CDI-vel) sem épp egy örömautó, hátsókerékhajtás ide vagy oda.

Tony 2010.10.25. 13:37:13

Hűű ez a vas tényleg szörnyen jól néz ki... :)
BTW:A Volvo nagyot lépett az Alkonyat c. filmek kapcsán a termékelhelyezés kapcsán, ölég profin csinálják. Ez itthon az Audinak nem annyira megy, simán beszántotta szalai annamária a Diplomatavadászt a Duna TV-n... Mu-ha-ha.
az elmúlt időszak legjobb hazai autós vírusa egyébként nekem az az amarokfalka.hu, a plüssmuflonnal! :)

Usebee 2010.10.28. 10:24:27

amikor megláttam a fejlécben a képet az S60-asról egyből must get feelingem lett,(persze a jövőbeni lottó 5-ös után ) aztán szomorúan tapasztaltam , hogy nem ez az igazi S60, mármint ami gyártásba került :( csak egy több éves concept
Addict: továbbítsd nekik, hogy ilyet is gyártsanak :)

aattyla87 2010.11.14. 22:59:09

ha meglatunk egy volvot egybol a bisztonsag jut eszunkbe, ez a tipus csabitonak tunik, jo a design-ja, stilus, sportos elso ranezesre pozitiv hatast tukroz foleg a fiatal korosztajnak

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása