Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

R2D2 és C-3PO reklámszerepet vállalt

Lehet annál semmitmondóbb szlogent találni egy egyelektronikai bolthálózatnak, mint hogy Hülye azért nem vagyok? Hogy lehet, arra a Currys & PC World Megastore áruházlánc a bizonyíték, ami a Galaxis legnagyobb áruházlánca szlogennel hirdeti magát. Az, hogy ez végül mégsem annyira kínos, mint amennyire lehetne, egy ügyes húzásnak köszönhető. Mégpedig annak, hogy leigazolták a Star wars sorozat két emblematikus robotját, azaz R2D2-t és C-3PO-t. Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában nagyott nézett, amikor kiderült, hogy kednvenc robotját nem Artunak és Szrípiónak hívják, hanem egy kódszámmal jelölték őket, de ez most annyira nem tartozik a tárgyhoz, mint a két robot az elektronikai áruházhoz. Kellően idegenül is mozognak az árucikkek között, ami rengeteg kifejezetten jópofa poénra ad lehetőséget. R2 flörtje a rózsaszín szőnyegtisztítóval vagy 3CPO udvarias párbeszéde a pórszívórobottal nem az egyetlen vicces szituáció a filmben, amiből szerintem sikerült egész sokat kihozni a készítőknek, azaz az M@C Saatchinak. Ha tetszett, lájkoljátok ti is, és az erő legyen veletek! via: adrfreak

Címkék: mozi humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr702437170

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ez a Millenium Falcon... 2010.11.10. 14:57:45

A látvány önmagáért beszél - a szavak nagyvonalúan félreállnak és utat engednek a vizuális orgiának. Rajongóknak, fantáziába-révedt álmodozóknak, valamint a gépészmérnöki kar hallgatóinak kötelező - a többieknek pedig ajánlott. Akárhogy is,  azok ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Czaky 2010.11.10. 12:45:49

0,33-nál nem egy ember lóg be 3CPO lábánál a gondolavégben????

rodeo 2010.11.10. 13:53:28

A porszívót távbosszantja a belógó humanoid

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2010.11.10. 15:14:10

Nagyon jó a reklám, már annak aki egy kicsit ismeri a messzi-messzi galaxist. Azért egy kis Apple reklámot ebbe is sikerült belecsempészni.

Ecsedy Áron 2010.11.10. 18:45:03

Ami a vicces, hogy az összes szöveget a filmekből szedték ki és vágták ide...

Rob67 2010.11.10. 21:11:09

Errefelé Angliában gyakorlatilag az összes órisáplakátról ők lógnak le :)

Musaic (törölt) · http://www.musaic.hu 2010.11.10. 22:35:41

Van itt microsoft-windows reklám is...

oszintenmondom 2010.11.11. 09:35:50

@Ecsedy Áron: Gondolod, nem szándékosan? ;/

WorthyGirl 2010.11.11. 12:22:16

legalább van stílusuk:)

gergelyzoli 2010.11.13. 15:31:07

Egy elektronikai reklámhoz viszonylag jól mutatnak a robotok, de véleményem szerint a Star wars már egy kicsit idejét multa.

Engem személy szerint e reklám nem győzött meg, de azért a vége jó. Kicsit tulzásnak találom a Galaxis legnagyobb elektronikai áróházlánca szlogent,de szerintem ez dobja igazán fel ezt a reklámot, különösen jó, hogy ezt a végére helyezték.

naphalius 2010.11.15. 14:11:01

A nev egy kicsit fura, a currys az valoszinuleg ismert a britek szamara mivel 1883 ota letezik a ceg. A PC wolrd hat az a szamitogepekrol szol ehhez kepest hajszarito, mosogep porszivo stb. szerepel a reklamban. A ket Star Wars figura nagyon jo otlet, humorosak, konnyen emlekszik rajuk az ember. Vegul is lehet hogy a Galaxis legnagyobb aruhaza. Oszessegeben ez egy jo reklam ... ki ne lenne kivancsi vagy latogatna el a Galaxis legnagyobb aruhazra/ba ahol ki is lehet probalni a keszulekeket. En meg nem lattam fotelt egyetlen elektronikai cikkeket forgalmazo aruhazban sem. Erezteti a film hogy a kinalat is "mega" pl. a Tv-reszlegen szoval mindenki megtalalja (feltehetoen) a kedvere valo dolgot.

nommmi 2010.11.15. 19:23:24

M@C Saatchi megint megcsinálta, nagyon ötletesen megoldotta ezt is. Effie Díjátadó Gálaesten M@C Saatchi Bronzot nyert, Ariel Color&Style folyékony mosószer bevezetés reklámmal. Ebben az évben még több díjat is bezsebelt, például a Dixon(Campaig Big Awards) kampányával. Tudja ő, hogy mit csinál :). Engem meggyőzött ezzel a reklámjával. :P

szalmavirag 2010.11.22. 15:58:10

Személy szerint nekem ez a reklám nem igazán tetszet. Nem tudom mit akart elérni a Currys & PC World Megastore. Mit keresnek ott azok a robotok, lehetne elefánt is hamár az a szlogen hogy:Hülye azért nem vagyok?

Eriska 2010.11.23. 13:18:58

Ezzel a két robottal ez a reklám szerintem túl robotizált, bennem azt a benyomást keltette: amikor majd a robotok teljesen ellepik a foldet, olyan nem természetes reklám, legalábbis számomra, van akinek sokat mondo.

profdgr8 2010.11.30. 11:45:07

A reklám szövegileg és képileg pazar. Tetszik az, hogy robotok mutatják, vezetik a nézőt a 'robotok világába'. A két Star Wars szerelpő szövege egy az egyben a filmből van összevágva, ami illik a reklámba is. Így a Star Wars filmhez és annak hangulatához, sikeréhez még jobban kötődik. A két robot által a reklámtervezők szerintem azt próbálták sugallni, hogy ebben az üzletláncban mint a Star Wars filmben is a termékek szuper csúcstechnológiák, sok van belőlük mint a 'klónokból' és bármilyen harcot felvesznek bárkivel, vagyis minőségi, tartós termékek. Az uzletláncban szereplő termékek és akár magaz az üzlet is intelligens mint a két robot... és persze sugallja a karakterek iránt érzett szimpátiát is. Amúgy ne sokkal több mint egy átlagos reklám, abban más, hogy egyedi és érdekes. Első nézésre nem érthető mit csinál a 2 robot és mi is történik, de ez nem baj mert úgy is Tv reklámnak szánják, ahol óránként többször is láthatjuk.

naphalius 2010.12.01. 17:05:51

A név egy kicsit fura, a currys az valoszinüleg ismert a britek számára mivel 1883 óta létezik a cég. A PC wolrd hát az a számítógépekről szól ehhez képest hajszáritó, mosógép porszívó stb. szerepel a reklámban. A két Star Wars figura nagyon jó ötlet, humorosak, könnyen emlékszik rájuk az ember. Végul is lehet hogy a Galaxis legnagyobb áruháza. Öszességében ez egy jó reklám ... ki ne lenne kiváncsi vagy látogatna el a Galaxis legnagyobb áruházra/ba ahol ki is lehet próbalni a készülékeket. Én még nem láttam fotelt egyetlen elektronikai cikkeket forgalmazó áruházban sem. Érezteti a film hogy a kinálat is "mega" pl. a Tv-részlegen, szóval mindenki megtalálja (feltehetően) a kedvére való dolgot.

aattyla87 2011.01.03. 19:58:51

Egy igazán jora sikerült kis poénos reklám. Ugy képzelem el az egészet mint mikor a kiscsibe kibujik a tojásból…. Na és akkor most gyerünk fedezzük fel a világot. De hogy ez-e az univerzum legnagyobb elektronikai üzlete ahhoz meg kell gyözödni személyesen. Választék az van böven és az ami fontos, hogy ki is lehet probálni a termékket…..

Messidor 2011.02.02. 19:09:38

@naphalius: Pedig van néhány elektronikai boltban fotel!A media marktban rám is szólt egy alkalmazott,hogy az nem azért van,hogy pihenjek benne...pedig csak a HiFi tévéjüket bámultam...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása