Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

További állásajánlatok

Állásajánlat - Online médiatervező (Fastbridge) - 02.16

Online médiatervezőt keres Magyarország egyik vezető full service digitális ügynöksége, a Fastbridge.

Az ideális jelölt: proaktív, ambiciózus, improvizatív, határozott, min. 1-2 éves tervezői tapasztalata van, angolul prezentál, ért a kreatívok nyelvén, képes akár a social média nem fizetett oldalára is merészkedni, miközben a fontos adatok közül felismeri a még fontosabbakat.

Mi az inspiratív szellemi környezetet, szakmailag elismert csapattársakat, hazánk egyik legnagyobb ügyfélkörét, izgalmas és integrált projekteket, barátságos légkört, fejlődési lehetőséget és a médiás bulikat biztosítjuk;), ahogy a versenyképes fizetést is.

Jelentkezni CV-vel az office@fastbridge.hu címen lehet.

 

Állásajánlat - online projektmenedzser (HPS) - 02.16

A HPS Kft. dinamikusan fejlődő Interactive csapatába, online projektmenedzseri pozícióba munkatársat keres.

Te vagy az ideális jelölt, ha marketing kommunikáció vagy IT szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkezel; magabiztos angol nyelvtudásod van írásban és szóban egyaránt. Legalább 2 évet dolgoztál már online ügynökségnél vagy online projekt menedzsmentet igénylo munkakörben; tisztában vagy az online trendekkel, napi szinten használod a közösségi alkalmazásokat; van gondolatod arról, hogy mire fogjuk használni a mobilunkat 3 év múlva, jól kezeled a váratlan helyzeteket, világosan kommunikálsz, amúgy proaktív- és elemző alkatú is vagy egyben.

Feladataid: online projektek önálló menedzselése; kreatív briefek írása, megvalósíthatósági tanulmányok készítése, kampányok tervezése és lebonyolítása, vírus videók és web 2.0-ás alkalmazások, -kampányok koncepciójának kidolgozása; prezentációk készítése és eloadása; ügyfelekkel kapcsolattartás; programozók, alvállalkozók irányítása, riportálás.

Amit mi ajánlunk: versenyképes jövedelem, a legújabb irányok megismerése, nyitott, kezdeményezésre ösztönző cégkultúra, pozitív légkör. Ha úgy érzed, a fenitek Rólad szólnak, és szívesen dolgoznál egy jó hangulatú, fejlődő szervezetben, fiatal csapattal, várjuk szakmai önéletrajzod fényképpel ellátva a hps@hps.hu e-mail címre, ’online projektmenedzser’ megjelöléssel.

 

Állásajánlat - Junior szövegíró (Leo Burnett)

Ha úgy érzed, hogy különleges gondolkodásoddal meg tudod változtatni a világot, nálunk a helyed. Kezdő szövegírót keresünk, aki a jövő díjnyertes szupersztárja lehet. Az allas.lehetoseg@leoburnett.hucímre küldd el az önéletrajzod és bármit, amit valaha csináltál és igazán büszke vagy rá, ráadásul nekünk is megmutatja, hogy miért is lenne jó, ha együtt dolgoznánk. További infó rólunk a http://www.facebook.com/LeoBurnettBudapest oldalon.

 

Állásajánlat - Art Director (Leo Burnett)

Koncepció és megvalósítás. Keresünk egy rutinos, tehetséges art directort, aki mindkét területen otthonosan mozog. A lényeg, hogy ne csak a monitorod mögé bújva tudj nagyszerűt alkotni! Az allas.lehetoseg@leoburnett.hucímre küldd el az önéletrajzod és azt a 3 dolgot, amire legbüszkébb vagy. Bármi lehet ez, de szerencsés, ha megmutatja nekünk, hogy miért is lenne jó, ha együtt dolgoznánk. További infó rólunk a http://www.facebook.com/LeoBurnettBudapest oldalon

 

Állásajánlat - Digitális kreatív (Leo Burnett) 

Ha szeretnél és tudnál is új értelmet adni egy internetoldalnak, jelentkezz. Ha a szabadidődben is mobil alkalmazásokon töröd a fejed, jelentkezz. Az allas.lehetoseg@leoburnett.hucímre küldd el az önéletrajzod és azt az egy dolgot, amit a digitális térben alkottál és legbüszkébb vagy rá, ráadásul nekünk is megmutatja, hogy miért is lenne jó, ha együtt dolgoznánk. További infó rólunk a http://www.facebook.com/LeoBurnettBudapest oldalon.

 

Állásajánlat - Webdizájner

A WebShock Kreatív Iroda webdizájnert keres! Légy kreatív és elkötelezett dizájn-fanatikus! webshock@webshock.hu – Sokkolj!"

 

Állásajánlat - Médiaértékesítő

(2011.02.05)Ügynökség keres nemzetközi sales csapatába proaktív, önálló munkavégzésre képes, élő nyelvtudással rendelkező, reklám-, és médiaértékesítésben jártas szakembereket egyedülálló, nagyértékű médiafelületek értékesítésére az alábbi munkakörökbe:

- kezdő üzletkötő (minimum 1 éves tapasztalattal),
- tapasztalt értékesítő (kiterjedt kapcsolatrendszerrel, minimum 5 éves gyakorlattal).
Európai nyelvek ismerete előnyt jelent. Számlaképesség szükséges.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet az agnes.toth@eumpp.com e-mail címen.
 

Állásajánlat - Account manager (Progressive)

Account managert keres a ::progressive::! Ha érdekelnek a feltételek, elvárások és a kínált előnyök, kattints tovább.

 
 

Állásajánlat - Értékesítő (munkaerőközvetítő cégnél)

Munkaerő-közvetítéssel foglalkozó cég értékesítő munkatársat keres. A követelményekhez és a feltételekhez kattints tovább.

Állásajánlat - Trade markting Manager (HBO)

Az HBO marketing osztálya budapesti irodájába keres, TRADE MARKETING MANAGERT-t. A részletes feltételekért és elvárásokért kattints a hirdetés címére.

 

Állásajánlat - Art director (Effektívart)

Budapesti reklámügynökség kreatív art directort keres. Jelentkezés: info@effektivart.hu

Feladatok:
-kreatív koncepciók kidolgozása, nyomdai anyagok tervezése, webdesign

Elvárások
-kreativitás, önálló munkavégzés, csapatszellem
-Adobe Creative Suite magas szintű ismerete
-koncepcionális gondolkodásmód, nyitottság a webes trendek felé
-szakirányú végzettség (Ipar- vagy Képzőművészeti Egyetem előnyt jelent)

Amit ajánlunk
-barátságos, innovatív környezet, izgalmas, kihívást jelentő feladatok
-versenyképes jövedelem, fiatalos csapat

 

Állásajánlat - Full time grafikus (Carbon Group)

Minimum 2 év szakmai gyakorlat. Szoftverkörnyezet: PCSzoftverismeret: Adobe (photoshop, illustrator, indesign, acrobat)Portfólió (offline, online munkákból)......Előny: szabadkézi rajz, esetleg flash vagy 3DElvárás: egyéni alkotás, csapatmunka - ötletek és kampányok megvalósítása a tervezéstől a nyomdai leadásig, online grafikai tervek leadásáig. csaba.gosztonyi@carbongroup.hu

 

Állásajánlat - account manager (Rebel Rouse)
2010. október 29.

A Rebel Rouse tapasztalt account managert keres ügynökségi gyakorlattal. Az ideális pályázó angol tudása tárgyaló- és prezentációképes; tapasztalt az online projectek kezelésében és az imázskommunikációs feladatok menedzselésében. ANGOL nyelvű önéletrajzot az ask@rebelrouse.com címre kérünk.


Állásajánlat - junior tanácsadó (Next Wave)
2010. október 13.

Jó hír házunk tájáról, hogy cégünk dinamikusan bővül, ezért elérkezett az idő, hogy új munkaerővel gazdagodjon a Next Wave lelkes csapata. Ügynökségünk olyan junior tanácsadó munkatársat keres, aki egy-két éves ügynökségi tapasztalattal rendelkezik, otthonosan és lelkesen mozog a digitális média és a marketing világában, ambiciózus, tanulni vágyó és vidám személyiség.

 



2011.01.11. 15:59 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr612677295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása