Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Társadalmi célú vérfürdő

Sokféleképpen lehet társadalmi célú reklámkampányt készíteni. Vannak, akik a humorra és játékosságra, mások a sokkolásra és az ijesztgetésre esküsznek. Olyat azonban ritkán látni, ahol mindkét megközelítés az üzenet szolgálatában áll.

Tudták ezt Dániában is, ezért a helyi közlekedésbiztonsági szervezet egy igen véres, ugyanakkor humoros reklámfilmmel vette fel a harcot az ittas vezetés ellen. A Maffiózókra hajazó spotban szerencsére nem sulykolják, hanem ügyesen sugallják az üzenetet. Van benne minden: akció, zene, vér, izgalom és tanulság. Nem hiszem, hogy óriási eredményt értek el vele odaát, de legalább szereztek néhány kellemes percet ideát. 

A dán szervezetnek egyébként nem ez az első rendhagyó kampánya. 2006-ban félmeztelen csajokkal próbálták meg betartatni a sebességkorlátokat. Az ambient akcióról sokat beszéltek, de valószínűleg senkit sem érdekelt a tábla, csak a csajok cickója.

Címkék: film autó tcr

2011.02.19. 12:30 Exo 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr302672387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Link Elek 2011.02.19. 16:23:28

ha valaki nem ismerne:

Targonca oktatófilm
www.youtube.com/watch?v=K--AfEDZ-2k

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása