Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ki lesz Köszönjük Emese utódja?

A napokban indult a Budapest Bank új kampánya, amelyben a bank egy újabb kísérletet tett arra, hogy az Emese karakterének kiiktatása után támadt űrt kitöltse. Zoltán, mint a bankot megszemélyesítő központi figura továbbra is megmaradt, mellé pedig három külföldit igazolt le a bank. A kampány alapgondolata az, hogy a BB szeretné jobban megismerni a fogyasztók igényeit, és ehhez kívülállókat hív segítségül, akik friss szemmel, külső szemlélőként talán majd lényegre törőbb kérdéseket tudnak feltenni nekik. Ebben talán az a furcsa, hogy az eddigi a kampányokban használt Térjünk a lényegre! sor és maguk a kampányok is azt sugallták, hogy a bank pontosan ismeri a fogyasztók igényeit, most mégis azt kérdezi tőlük, mitől lenne jobb a bankolás (igen, a BB nem adja könnyen az Erstének ezt a kitekert szót).

A három karakter érdekes választás, van köztük egy finn családapa némi black metálos beütéssel, egy kissé hebrencs spanyol lány, és egy indiai fickó, akinek figuráját valószínűleg az Ogilvy volt kreatívigazgatójáról, Dalbirról Singhről mintázták, ami persze a nem szakmabelieknek tökéletesen érdektelen információ, de gondoltam elmondom, hogy lássátok, milyen tájékozott vagyok. A kampány során közülük kell majd kiválasztani, ki legyen az új reklámarc Zoltán mellett, aki valószínűleg a következő néhány filmben is feltűnik majd az ügyfeleknek feltett kérdéseivel. Annyiban mindenképpen dicséretes az egész, hogy elszakadt a hagyományos sémáktól, és igyekezett kinyitni, a párbeszéd irányába elmozdítani a banki kommunikációt. Az, hogy az újabb kreált reklámkarakterek behozatala jó húzás volt-e, vagy már nálunk is tele velük a padlás, majd elválik. Szavazzatok, és döntsétek el ti!

Szerintünk: (0/5)
Pontszám: (2,3/5)

Címkék: bank reklámszavazás reklámszemle

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr482672516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hettie · http://www.hettie.nolblog.hu 2011.02.22. 17:23:43

aaaaa de mér kell app a szavazáshoz?

Access my basic information
Includes name, profile picture, gender, networks, user ID, list of friends and any other information I've shared with everyone.

Budapest Bank Szavazás may post status messages, notes, photos and videos to my Wall
--
viccelnek?

és miért nem lehet a videora klikkolva megnézni a bemutatkozó klippeket (mondjuk lehet, hogy "nemmegfelelő böngészőt használok, azért)?

Tomasz_a_gozmozdony 2011.02.22. 17:49:45

En nem akarok kulfoldi gennyektol penzugyi tanacsokat kapni.

nehogymárne 2011.02.22. 17:56:10

szerintem az indiai fickó maga Emese

hannant 2011.02.22. 18:01:32

Igen. Az indiai tényleg az!!Gyenge reklám.

gitáros 2011.02.22. 18:06:32

@Tomasz_a_gozmozdony:
Gondolom, szükséged se nagyon lehet ilyesmire... :)

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2011.02.22. 18:09:48

Én azt nem értem, ha mi véleményünkre kíváncsiak, akkor miért csupa külföldivel kell azonosulnunk? Emese jobb volt.
A Matild az már gáz?
@hannant:
Emese a riporterek között van. Ő kérdez, a hangjáról fel lehet ismerni.

Kozmokrator · http://www.tudtad.com 2011.02.22. 18:56:58

Nekem csak azt nem szimpatikus, hogy külföldi-t akarnak alkalmazni, főleg, hogy Budapest a bank neve. Szerintem van jó pár olyan magyar ember, aki elég színes, és rokonszenves a magyar emberek számára.

Fém_Fatál 2011.02.22. 19:17:02

Azt reméltem, itt megtudom a tutit, mert a magam részéről teljes döbbenettel állok a kampány előtt.
Kinek volt az a nagyon ... furcsa ötlete, hogy ebben a súlyosan rövidrezárt, alaposan kirekesztő, felfelé nyal - lefelé tapos társadalomban jó ötlet 3 "IDEGEN" arc. A "skandi" még hagyján, de egy latina és egy indiai, szóval amolyan cigány-népek???? Mire számítanak? Mi a Nagy Terv? Mi a cél??? Valaki árulja már el, pls!

venszivar 2011.02.22. 19:20:46

Mióta elsőre megláttam,egyből kibukott,hogy minket miért akarnak meggyőzni,más országbeli,PLÁNE !! paki v.indiai "arcokkal"!?Miért hallgatnék én rájuk?! Aki ezt jóváhagyta,elfogadta,kifizette,no azt Bangladesbe küldeném,portásnak.A kezét letörném.....

joszif 2011.02.22. 19:45:58

Én csak azt nem értem hogy miért Nekünk kell válaszolni majd a kérdésekre? Miért nem úgy van hogy kiválsztanak egy embert aztán az kérdez olyanokat a Banktól! amit mi lehetséges ügyfelek kérdeznének szívesen.
Nem sok értelmét látom annak hogy a Bank kérdez tőlünk egy általunk kiválasztott Külföldi! személyében valószínűleg hülyeségeket....

soder · http://nincsilyen2.hu 2011.02.22. 19:46:26

Tökmindegy, a bankrendszer globális szinten így is a zsidóké, azoknak meg csak egyetlen érdekük van: hogy 4 milliárd eladósodott kisemmizett rabszolgán uralkodjanak míg a világ véget nem ér.

Mit változtat ezen 1 ostoba reklám Emesével, Zoltánnal, meg 3 idegenszívűvel?

EvilHedgehog 2011.02.22. 19:47:06

Miért van Dalbirnak ugyanolyan fotosopp rúzsa, mint Manuelanak?

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2011.02.22. 19:47:12

Rájöttem!

Tipikusan az az eset, hogy két irány is tetszik az ügyfélnek (vagy abból egy részlet), kettő lesz összemosva.

Ötlet 1: Egy teljesen kívülálló bátran feltehet olyan kérdéseket, amik másoknaknak teljesen egyértelmű, pl. egy külföldinek.

Ötlet 2: Tudjuk meg, hogy milyen kérdéseik lennének az emberekenek. Legyen pl. 3 karakter, akin keresztül feltehetik a kérdéseket.

Kivlov 2011.02.22. 20:28:17

az arab gyerek még elég poén, de EMESÉT akarjuk!!!

IAMX · http://ampelmannchen.tumblr.com 2011.02.22. 21:09:54

szerintem amíg lázár jános játssza zoltánt, addig mindegy ki emese!

ET-nick 2011.02.22. 22:52:18

Hatalmas a munkanélküliség itthon és a BUDAPEST Bank leszarja a magyar munkavállalókat.

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2011.02.22. 23:36:19

Elegáns, hogy a videókban lehet szavazni is.
Viszont nem hiszem, hogy bárkit lázba hozna a 3 szereplő... a sztori meg szerintem nem passzol a "Térjünk a lényegre" keretbe - nem hinném, hogy a kérdező személye lényeges, de még igazából az is gyanús, hogy a kérdések is mondvacsináltak lesznek.
Summa-summárum régen minden (Emese) jobb volt!

Jabba Light 2011.02.24. 00:31:57

vajon mit akar a bank elérni? mert az nyilvánvaló, hogy a facebook közösség egy dolgot akar a banktól, az pedig Emese. Ez mindenféle fancy social kampány, kutatás és szavazás nélkül is kiderül. Ha pedig egy ennyire súlytalan ügyben ennyire tisztán látszik a népakarat, és arra sem képes reagálni a bank, az nem igazán azt mutatja, hogy fajsúlyosabb és szofisztikáltabb kérdésekben és kevésbé egyértelmű helyzetekben meg tudná lovagolni a szociálmédiát, bár lehet, hogy tévedek.

Mert nyilván nem Emesével akar dolgozni a bank, de talán nem is azt akarták elérni ezzel a kampánnyal, hgoy a hozzászólók 100%-a magát a kampányt fikázza, ahelyett, hogy a bankkal foglalkozna. Ha én lennék a Budapest Bank, egyértelműen belátnám már most, hogy a szavazást toronymagasan Emese nyerte, és vele csinálnám meg a kérdezős kampányt, tuti sikerrel. mire való a szociálmédia, ha nem erre?

Szabó Patrícia 2011.02.27. 18:47:43

Hát, srácok...nem értem, esküszöm. Miért fog jobbakat kérdezni egy indiai arc, mint mondjuk én? Mert nekem is lenne (van) pár kérdésem a bankok felé, csak az valahogy nem annyira érdekli őket, sőt, elhajtanak általában, kérdés nélkül is, gyakorlatilag le sem sz...ják se a kérdéseimet, se a véleményemet.

Ettől a "reklámtól" igazából kicsit ideges lettem, pedig nem szoktam.

venszivar 2011.03.02. 08:10:11

Most láttam,hogy a Budapest bank nevében egy indiai akar meggyőzni,hogy menjek hozzájuk "bankolni".Ezeknek a maradék eszük is elment!Úgy elkerülöm őket,mint az indiai repla telepet.Egy "magyar" bank,egy a világ végéről ide tántorgottal akar oda csábítani.Addig álljatok féllábon!

Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz. (törö 2011.03.04. 11:40:49

The video you have requested is not available.
:D

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása