Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A világ legélethűbb bannere

Múlt héten készítettem egy összefoglalót az elmúlt évek legjobb tesztvezetésre invitáló kampányaiból, amibe tökéletesen beleillett volna a Sony Playstation legújabb bannere is. A konzol játékok nagymestere ezúttal a Gran Turismo 5 nevű autóversenyes programnak készített nem mindennapi online hirdetést. A valósághű szimulátornak valósághű bannert gyártottak, ami a Google Street View segítségével azt az érzést keltette, mintha a nézők valódi helyszíneken  száguldoznának. Az igazán bevállalós gamerek akár hazáig is autózhattak. Nézzétek meg a kampányról készült összefoglaló videót, vagy próbáljátok ki a bannert itt!

Címkék: reklám banner autó online

2011.03.15. 13:40 Exo 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr812741388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matedon 2011.03.17. 11:37:54

A játék jó, a szimuláció szuper. Nagyszerű ötlet hogy a valódi világot másolták le a streetview segítségével. A reklám videó is frankó. De a banner béna.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása