Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Akciós akciónévgyűjtő akció!

Szeretném a segítségeteket kérni. Reklámosként pontosan tudom, milyen elkeseredett küzdelmet vívnak a szövegírók azért, hogy újabb bántóan rossz vagy szimplán csak olcsó elnevezéseket ötöljenek ki a különböző ügyfelek árleszállító akcióhoz. Ennek a folyamatnak az eredményeképpen jönnek napvilágra olyan szörnyszülött fősorok mint a cipők esetén a Lenyomtuk az árakat, csizmánál Letapostuk az árakat, hősugárzó akciónál Befűtöttünk az áraknak vagy a Padlóra küldtük az árakat egy jó kis laminált burkolólap akció hirdetésén. Vannak persze idényspecifikus borzalmak is, mint az Őszi árzuhanás, esetleg Őszi áreső, a Nyaralni küldtük az árakat vagy a Téli árbefagyasztás, és a még ki tudja hányféle borzalom.

Arra gondoltam, összeszedhetnénk az összes létező variációt, hogy ezzel is megkönnyítsük a szövegírók és a marketingesek dolgát. Ezentúl nem kellene gondolkodni hülye elnevezéseken, csak fellapoznák az addictot, megkeresnék a megfelelő kulcsszót, és már mehetne is a layoutba a fantasztikus, mindenkit azonnali kolltueksönre hívó akciónév és szlogen. Kérlek benneteket, írjátok meg itt vagy a facebook oldalunkon, ti milyen akciós szöveget tudnátok elképzelni az egyes termékekhez, legyen az zöldség, strandpapucs vagy kenyérpirító. Jó lenne az egész értelmező kéziszótárt lefedni, de az sem baj, ha egy-két szó kimarad a végén. Kérek mindenkit, hogy egy hozzászólásba csak egy ötletet írjon, így könnyebben áttekinthető lesz majd utólag az egész. Minden nehéz sorsú kreatív nevében köszönöm a segítséget! Hálám jeléül felajánlok egy akciós akciófilm DVD-t nyereményként, amelyet a kommentelők között sorsolok majd ki a hét végén. És most akció!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr712790903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m@zsi · http://meetoff.eu/jegyzet 2011.04.04. 15:29:15

"Családi előfoglalás all inclusive görögös kedvezmény last minute"

smile6336 2011.04.05. 09:43:07

Tegnap láttam, barkácsbolt, lány áll teddy hengerrel a kezében

Fősor: "Lehengerlő árak"

I Am Online · http://iamonline.blog.hu 2011.04.05. 09:53:49

@m@zsi: A "görögös" kifejezés jelentésével ugye mindenki tisztában van?

fiatal voltam kellett a pénz 2011.04.05. 10:50:06

Zöldség akcióhoz:

Tök jó áron!

m@zsi · http://meetoff.eu/jegyzet 2011.04.05. 13:54:40

Budafoki úton a Military boltban:

"Akciós árú angebot olcsón megszámítva csak neked csak most"

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása