Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zenélő cipők

Úgy tűnik, hogy a két sportszergyártó legenda, az Adidas és a Nike idén is folytatják könyörtelen csatájukat a reklámok mezején. Az Adidas "All in" filmje után a konkurencia fricskát mutatott a giga-költségvetésű filmnek egy olcsóbb, “100%-ig újrahasznosított” szpottal. De a küzdelem itt nem ért véget. Az Adidas pár napja útnak indított egy erősen viral szagú videót, amiben néhány táncos live act-ezik a márka vadonatúj cipőivel. Az ötlet nagyon jó, a baj csak az, hogy a Nike korábban már megcsinálta.  

Az ő filmjükben egy japán csapat, a Hifana játszik a cipőkön, melyek mindegyikéhez egy-egy hangeffekt van hozzákötve. Azt gondolhatnánk, hogy az egész kamu, pedig nem az. A cipőkbe ugyanis hajlékony mozgásérzékelők vannak beépítve, amiket egy őrült zseni, Tomoaki Yanagisawa tervezett. A programozásért pedig Daito Manabe felelt, akinek már korábban is voltak szokatlan performanszai.  A film telitalálat: újszerű, fiatalos, átjön a Nike életérzés, jól látszódnak a termékek és egyben van az egész.

Ezek után az Adidas videója kevésbé fogott meg, pedig a Les Twins táncosai mindent beleadnak a produkcióba. Ráadásul ezeket a cipőket tényleg meg lehet venni és egy program segítségével hasonló zenéket kreálni. Ha egy évvel korábban jönnek ki az ötlettel, azt mondom, hogy zseniális. Így csak nagyon jó. Kíváncsian várjuk, mi lép erre a Nike.

UPDATE: A post megírása után bukkantam rá az Adidas többi videójára, amiben más zenei hírességek is tesztelik a cipőket. Így egy fokkal jobb a helyzet, de nem változtat azon a tényen, hogy az ötlet koppintás.  

Címkék: film online interaktív elmebaj

2011.04.04. 09:30 Exo 8 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr992793301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2011.04.04. 11:38:44

Tényleg nem kötözködésből: Biztos, hogy van olyan, hogy »ádázi«?
Gigásziról hallottam már, meg ádáz küzdelemről is...

Exo · http://addict.blog.hu/ 2011.04.04. 12:04:42

@Dexter68: Nos, úgy tűnik, hogy ez csak a limitált kiadású értelmező kéziszótáramban volt benne. :) Köszi!

Omyg 2011.04.04. 12:33:14

A Nike videója jobban tetszik, de az Adidas ötlete sokkal hasznosabb, főleg ha tényleg megvásárolható az a zenélő kütyü.

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2011.04.05. 09:39:41

Szerintem mindkettő egy nagy hűhó semmiért. Ezért kár volt ennyit dolgozni, elég lett volna megcsinálni a zenét és rátenni ahogy idétlenkednek a cipőkkel.

Igazából nem is értem... Egy sportcipőnek (ráadásul a Nike Free 100%-ban futócipő, tehát még csak az sincs, h menj le benne a térre menőzni) mi köze a zenéhez?

A legjobb, h az idiótáknak kiírták a spot végén, hogy az a cipő, amit a boltban venni fogsz, az nem zenél a hajlítod vagy csavargatod. (Istenem... Megérett a világ a pusztulásra!)

shirez 2011.04.07. 03:54:02

nem `a Les Twins` tancosai, hanem a `Les Twins` ugyanis ok csak ketten vannak, es ikrek, ezert ez a nevuk!:-)

tapas 2011.04.14. 22:45:20

akkor már ez jobban tetszett annak idején:
www.youtube.com/watch?v=h9UKQOufMf8

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása