Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így is lehet autópályán reklámozni!

A hazai autópályákon utazva könnyen azt gondolhatja az átlag reklámfogyasztó, hogy ezeken a helyeken csak óriásplakátokon lehet hirdetni, és azokon is szinte csak az unalmasságuk miatt már-már közveszélyes balesetmegelőzési üzeneteket, téli gumi vásárlására buzdító reklámokat, na meg a legközelebbi Tesco áruház távolságát lehet feltüntetni. Arra, hogy az egyen-billboardokon túl is van élet, a Hot Wheels kisautókat gyártó Mattel hozott rögtön két bizonyítékot. Valamiért mindkettő Latin-Amerikában született meg. Mexikóban két hatalmas gyereket fektettek az út mellé, akik között elhaladva az autósoknak úgy tűnhetett, mintha ők maguk válnának egy pillanatra játékautókká, melyeket a gyerkőcök boldogan figyelnek. A másik, nem kevésbé látványos megoldással Kolumbiában örvendeztették meg a vezetőket. Itt egy hatalmas loopot, azaz egy a Hot Wheels pályákról ismert hurkot építettek a felüljáróra, ami távolról tényleg úgy tűnhetett, mintha az áthaladóknak meg kellene tenniük ezt a karikát. Mindkét megoldás váratlan, szellemes, és ügyesen demonstrálja azt, hogy a Hot Wheels kocsik tökéletesen leutánozzák a valóságos autókat a kicsiknek. Bárcsak itthon is láthatnánk ilyen megoldásokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr592800321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lausekesther 2011.04.06. 17:35:12

Volt már egy ilyen korábban is városi változatban, ugyanúgy az Ogilvy Mexico csinálta: www.kreativ.hu/cikk/tetszesben_az_ambient_veri_a_tevet

toprengojanos 2011.04.06. 22:13:38

Mexikó Közép-Amerika, még ha az USÁ-tól délre fekszik is...

Perkele 2011.04.06. 22:16:54

tök jó, de az lett volna az igazi, ha az ördöghurokba még bele is varázsolnak egy autót :)

Tapogatott Kukorica 2011.04.06. 23:09:49

@toprengojanos: de Latin-Amerika IS ;) Az ugyanis nem földrajzi név, hanem az összes latinó országot jelenti arrafelé. És akkor már tényleg szerencsésebb ezt használni, mivel Kolumbiához akkor ismét ki kellett volna írni a megfelelő földrészt (az ugye már nem Közép-Amerika, hanem Dél).
Bár idővel Latin-Amerika már az Egyesült Államokat is magába foglalja majd, már most is a népesség 1/6-a latin.

Labancz 2011.04.06. 23:34:34

A megoldás egyszerű. Ott nem ragadnak le olyan piszlicsáré dolgoknál, hogy akkor most Dél-, Közép-, vagy Latin-Amerika. Csak teszik a dolgukat, és jópofa reklámokat találnak ki.
Bezzeg nálunk! Itt adunk a részletekre! Ja, hogy debil turbános arc néz rám egy óriásplakátról, aki arra kér, hogy lájkoljam őt a Fácsén, mert Emese éppen szextúrista Indiában, az maximálisan rendben van. Nem?

nemezisazis 2011.04.07. 08:07:00

nálunk is vannak hasonlók, de semmi probléma.

legalábbis az M1-en és az M7-en teljesen biztosan, BP-től nem is olyan messze.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.04.09. 19:54:41

A gyerekes nagyon komoly!
@nemezisazis: hol van ilyen, és mit ábrázol? én nem emlékszem rá

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása