Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A legférfiasabb sportág

Az utóbbi időben egyre több sörmákra próbálja becserkészni a férfiakat olyan ambient akciókkal, amelyek később a videómegosztó portálokon is tarolnak. Minden a két évvel ezelőtti Heineken kampánnyal kezdődött, ahol a márka közel 1000 focirajongót tréfált meg egy nem mindennapi kampányban. 

Ezután jött az argentin Andes fergeteges ötlete, az alibi-generátor. A különleges (és valós) ambient eszköz tulajdonképpen egy hangszigetelt kabin, ami több száz hangot és háttérzajt képes szimulálni a belsejében. Amikor hív a mérges barátnő, hogy merre jársz, csak be kell lépned a kabinba, kiválasztani egy alibi hangot, és meggyőznöd, hogy nem is a kocsmában vagy, hanem valahol máshol.

Egy mérges barátnő mellet azonban még mindig a foci a legjobb téma, amit egy sörmárka magának választhat. Tudta ezt a Budweiser is, így született meg az új őrület, a poolball. Ez a különleges sportág ötvözi a futball és a kocsmák csodálatos világát, így nem véletlenül vált egy szempillantás alatt az argentin férfiak kedvencévé. A pörgős zenékkel, színes labdákkal, jó nőkkel és és beépített sörtároló hűtővel felszerelt installáció tarolt a dél-amerikai országban. Egy éjszaka alatt akár 280-an is kipróbálhatták, ráadásul még az ESPN és a Fox Sports is közvetítette a meccseket.  És ez még semmi, hiszen az akcióról készült videó csak most került fel a webre, ahol sejtésem szerint tarolni fog. Ugye ti is kipróbálnátok?

Címkék: reklám sport ambient

2011.04.27. 09:30 Exo 5 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr482857395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joco74 2011.04.27. 11:11:49

Ez zseniális! Nem is... ZSENIÁLIS!!!!! :D

Szbzsolt 2011.04.27. 17:47:47

Kell! Kell! Mikor és hol lesz Mo-n?

dark future · http://www.andocsek.hu 2011.04.28. 04:11:55

Mekkora ötletek, mindhárom. Itthon ehhez képest nagy nullák a kreatívok (meg főként a megrendelőik).

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása