Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Willy, a nagy világhágó

Kotontalan kuki, nimfomán macska, intelligens pénisz. Vajon mi lehet bennük a közös? Aki rendszeresen olvassa az Addict-ot, az tudja, hogy a francia AIDS-ellenes szervezet, az AIDES víruskampányairól van szó. Úgy tűnik, hogy vérszemet kaptak a srácok, hiszen sorra ontják magukból az animációs filmeket, amikben minimum egy-két fallosz felbukkan a történetben. Most sincs ez másképp, mivel legújabb videójukban is egy különleges kuki kalandjait csodálhatjuk meg a nagyvilágban. A tanulság: vigyázz, nem tudhatod merre járt előtted.

Címkék: reklám vírus tcr

2011.04.28. 12:25 Exo 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr782861670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pixmac3Cmanager · http://www.pixmac.hu 2011.04.28. 19:00:04

Megastar Dick. Hát igen, egy lyukat nem lehet nagyon egy föld körüli utazásra küldeni, nem lehet lerajzolni... ezért küldtém Dick-et. Legalább van jó lerajzolható formája. Nem kell hinni hogy Dick gonosz, mindig csak az emberiség fontos túlélése jár az agyában. :-)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása