Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szenzációs Heineken app a BL-re

Bár az idei UEFA Bajnokok Ligája lassan a végéhez közeleg, az esemény fő támogatója, a Heineken csak most fogja ellőni legnagyobb bombáját. A sörmárka a napokban publikált egy olyan különleges alkalmazást iPhone-ra és Facebook-ra, amivel teljesen új szintre emeli majd a meccsnézést. Ez a Heineken Star Player.

Egy idei kutatásból kiderült, hogy az okostelefon userek 86 százaléka babrálja mobilját tévézés közben. Ez épp elég nagy szám volt ahhoz, hogy a sörmárka reklámot lásson benne és befurakodjon a készülékekbe. Persze ehhez az is kell, hogy szórakoztató és a meccsnézők számára releváns tartalom legyen a kijelzőn. Szerencsére a Star Player pont ilyen. A különleges alkalmazás össze van kötve az élő BL-es meccsekkel, így folyamatosan valós kérdéseket tesz fel a játékosoknak. Ha például szabadrúgáshoz készülődnek a pályán, lehetőségünk van megtippelni, hogy gól lesz-e belőle vagy sem. Tizenegyesnél hasonló a helyzet, de ott még arra is tippelhetünk, hogy hová fogják lőni a labdát. És így tovább.

Minden helyes válaszért extra pontokat és jelvényeket kaphatunk, így részt vehetünk egy világméretű versenyben. Hogy ne minősüljön fogadásnak vagy szerencsejátéknak, a végső győztes nem kap semmilyen jutalmat – azon kívül, hogy ő lesz a legprofibb BL szakértő. De szerintem ez is bőven elég, úgyhogy hajrá,  próbáljátok ki ti is ezt a szenzációs tipp appot!

Címkék: sport tévé online alkalmazás

2011.05.03. 10:20 Exo 8 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr102870003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2011.05.03. 14:57:59

Zsír. Már töltöm is. :)

1x2 · http://fogadastipp.blog.hu 2011.05.03. 20:25:12

Én meccsközben általában a sörös üveget babrálom, nem a telefonom.
(De okos húzás az biztos)

pixmac3Cmanager · http://www.pixmac.hu 2011.05.04. 08:54:20

Elhiszem hogy babrálják, mert mindig jönnek a munkehelyi e-mailek, akkor is ha otthon vagy, de mert a mobilon van, megnézed :-)

doktor.dikhed 2011.05.04. 13:57:26

@nemeseri: Egyiknek sem vagyok rajongója, de a piaci részesedéseket nézve ez Heineken fail :)

hosszú lépés 2011.05.04. 14:04:37

Szép emléket állítanak egy letűnt kornak. :))

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása