Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szeretnél bekerülni a reklámszakmába?

A blog jobb alsó sarkában a mai napig kint van egy szavazás, amiben azt kérdeztem tőletek, hogy szerintetek mi kell ahhoz, hogy valaki bekerüljön a reklámszakmába, és elcsípjen ott egy állást. Közületek néhányan optimistán azt válaszolták, hogy a tehetség mindenképpen utat tör magának, valaki épp ellenkezőleg azt mondta, hogy protekció nélkül lehetetlen bekerülni, a válaszadók több mint fele (1500 ember) viszont nagyon józanul azt válaszolta, hogy a rátermettség nem elég, személyes ismertség is kell hozzá. Ez szerintem is így van, ami természetesen nem az urambátyám kapcsolatokat jelenti, hanem azt, hogy ha valamilyen módon ismerek már valakit személyesen, akár csak egy beszélgetés erejéig, és jó benyomást tett rám, sokkal könnyebben adok neki bizonyítási lehetőséget (legyen az interjú vagy konkrét próbamunka) mintha csupán egy személytelen e-mail figyel csak a postafiókomban. Aki komolyan gondolja, hogy a reklámot választaná hivatásának, az most tehet egy lépést a célja felé, hiszen május 26-án a nemzetközi helyszínekhez csatlakozva, első alkalommal nálunk is megrendezik a Portfolio Nights nevű eseményt.

Ennek lényege, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson a pályakezdőknek, és egy olyan fórumot teremtsen, ahol egy kötetlen beszélgetés során megismerkedhetnek a legnagyobb hazai ügynökségek kreatívigazgatóival és bemutathatják nekik a munkáikat. Aki kicsit is komolyan veszi ezt az egészet, és úgy érzi, hogy csak egy kevés választja el attól, hogy bekerüljön egy ügynökségre, de eddig nem tudta megtalálni a módját, hogy bizonyítson, az azonnal menjen fel a Portfolio Nights facebook oldalára, és olvasson el mindent, amit lehet a rendezvényről, az ott megjelenő 20 hazai ügynökségről és kreatívigazgatóról, pakolja össze a portfólióját, és vegyen egy jegyet, mielőtt a többi, nála rátermettebb pályázó elhoppolja előle a helyeket. Gyerekek, ez egy nagyon fasza alkalom (és nem csak azért, mert én is ott leszek), hanem mert ennél nagyobb sanszotok nem lesz egyhamar. Ha összejön valami, fizessetek majd Jedlicska Marcinak egy sört, aki ezt az egészet keresztülverekedte, és támogatókat szervezett mögé, beleértve ebbe a Kirowskit, a Kretaív magazint, a MAKSZ-ot, a MOMÉ-t, az umbrellát és nem utolsósorban az addictot is. Mire vártok még, tessék kattintani és jól belájkolni az oldalt!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr272876475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lifelike 2011.05.04. 22:06:24

olyat is lehet, hogy aki nem a 20 ügynökség az is ott lehessen és esetleg munkát ajánlhasson ügyes figuráknak?

hateznemigaz 2011.05.04. 23:50:07

mint lelkes résztvevő én biztosan örülnék neki :)

csillámpóni 2011.05.04. 23:56:44

Most nem azért, de egyszer én is majdnem bekerültem a reklámszakmába. Csak épp akkoriban egy csaj beígérte, hogy a faterja benyom avignoni ellenpápának, és hát az jobban vonzott.
Bár mondjuk olyan nagyon nem jött össze, szóval két szék közt a seggemre ültem.
De nem baj, asszem mindenkinek így a jobb. Kivéve talán Schmuck Andor, mert neki tökmindegy. Meg Szabó Zsófi, mert neki is. Csak másért.

indust · http://indust.hu 2011.05.05. 09:46:52

és akkor pont ilyenkor nincs itthon porfólia

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása