Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Legyen szar időd!

Különleges kampánnyal és hozzá kapcsolódó versennyel népszerűsítette magát az év elején Németország egyik legnagyobb utazási irodája, a TUI. A “Bad Weather Vacation” versenyben azokat a szerencsétleneket keresték, akiknél a legrosszabb az időjárás.  Hogyan? A versenyzőknek egy iPhone alkalmazás segítségével be kellett csekkolniuk a tartózkodási helyükön, ahol a közelben lévő meteorológiai állomás megmondta épp milyen az idő – csapadékmennyiség, szélerősség és hőmérséklet alapján. Minél szarabb volt az idő, annál több pontot kaptak a felhasználók, akik még az ismerőseikkel is megmérkőzhettek a Facebook-on.  Az alant lévő összefoglaló videó szerint a kéthetes kampány végére hatalmasra duzzadt a TUI Facebook oldalán a rajongók száma, a szerencsétlen győztes pedig elnyerte méltó jutalmát: egy napsütéses vakációt valami meleg helyen.

A múltkori Heinekenes kampány után most megint azon kaptam magam, hogy egy iPhone-os alkalmazásról írok, pedig tényleg nem vagyok (annyira) elfogult a telefonnal szemben. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a szifon mára akkora felhasználótáborra tett szert Európában, hogy sokszor érdemes egy egész online kampányt erre a platformra építeni. Költséghatékony, interaktív, érdekes és a Facebook-al kiegészülve tökéletesen alkalmas a virális terjedésre. Kell ennél több egy márkának?

Címkék: reklám alkalmazás app

2011.05.05. 10:20 Exo 6 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr812879075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

voodoux 2011.05.05. 16:05:55

-20 fok németországban? mikori "hír" ez?

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.05.05. 16:47:37

Ha az űrben vakációzom, az minek számít? Vagy a Marson? :)

Netuddki. 2011.05.05. 17:33:35

@TrueY: Azt jelenti, hogy sok, feleslegesen elkölteni való pénzed van...

pixmac3Cmanager · http://www.pixmac.hu 2011.05.05. 23:42:52

Lassán már mindeki kreatív lessz Gyorsan tanul a világ. Most én is a TUI oldalra csatlakoztam, mindegyik héten 4 utazást 2 főre lehet nyerni. :-)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.05.06. 09:41:12

@kovi1970: 20 milcsi dolcsi ide, vagy oda, mit számít az? :)

De az eredeti kérdés arra irányult volna, hogy mi van, ha az adott helyen nincs "meteUrológiJai" (Sic!) állomás, de mégis szar idő van? Akkor nem jár a pont? És az űrben egyébként szar idő van? Nem nagyon van szél meg eső. Na jó, Napszél az van. :)

pixmac3Cmanager · http://www.pixmac.hu 2011.05.06. 17:47:06

@TrueY,
Az földkörüli űr tele van fémmel. Szatelitokkal, amit azt hiszem kb. max 20 év múlva leszednek - le engedig zuhanni. :-)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása