Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férfikonferencia nem csak férfiaknak

Magyarországon jelenleg 473600 férfi lakik, ami elég nagy szám ahhoz, hogy a reklámozók külön figyeljenek rájuk. De milyen az igazi férfi? Tényleg olyan mint amilyennek a reklámok lefestik? Tökéletes apa és szerető egyszerre, akinek babapopsit megszégyenítően puha arcbőréhez minden oldalról egy gyönyörű, szőke nő simul, miközben ő sört szürcsölget és focimeccset néz a tévében? Nyilván nem. De vajon mennyiben hasonlítanak ahhoz a képhez, amit a reklámosok képzelnek maguk elé, amikor a férfi célcsoportnak készítenek reklámokat. Ha érdekel, akkor érdemes elmenni a Hímnem? Igen! elnevezésű konferenciára, amelyet a Marquard Média kiadó szervez május 24-én a WAM Design Centerben, és amit nem mellesleg ezen a héten itt az addicton is hirdet.

A konferencián a Pécsi Tudományegyetemmel és a Gfk. Hungáriával közösen elvégzett, átfogó, a férfiak szokásait, életmódját és nem utolsósorban médiafogyasztási szokásait felmérő, átfogó kutatás eredményei is bemutatásra kerülnek, amiből érdekes dolgok derülnek ki. Tudtátok-e például, hogy a magyar férfiak 69%-a azt állítja, hogy ő tud főzni? Vagy hogy 84%-unk vásárol szépségápolási cikkeket? És azt gondoltátok volna, hogy csupán 3%-unk jár konditerembe, viszont több mint 30%-unk iszik hetente alkoholt? És ha meg kellene tippelnetek, hányszor átlagosan hányszor él szexuális életet (nem, a Private Gold nézés nem tartozik bele), akkor a valós hétnél többet vagy kevesebbet mondtatok volna?

Talán már ezekből az adatokból is látszik, hogy érdekes lesz a konferencia, amelyen neves és elismert előadók tartanak majd előadásokat. A konferencia belépőjegyeiből befolyó összeget a szervezők a Magyar Rákellenes Ligának, azon belül a férfiakat veszélyeztető betegségek prevenciójának ajánlja fel. Akit bővebben is érdekel a program és többet is megtudna a konferenciáról, az itt keresgéljen.

 

Címkék: (x)

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr702917714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grimbusz 2011.05.20. 18:26:52

Kicsit kevesnek tunik a 473600. Egy nulla nem maradt le?

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása