Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tetováltasd magadra a facebook ismerőseidet!

Bár a legfrissebb adatok szerint Amerikában valamelyest már kezd alábbhagyni a facebook őrület, és az utóbbi hónapokban ha nem is jelentősen, de csökkent az új csatlakozók száma, azért az vitathatatlan, hogy Zuckerberg barátunk agyszüleménye még mindig az egyik legkedveltebb hely a neten, ha a kapcsolatokról. A facebookban a legjobb dolog, hogy egy kupacon vannak a barátaink, és bármi fontos történik velük, arról azonnal értesülhetünk, vagy éppen fordítva. Nem csoda, ha erre már egy kisebb iparág is épült, és a barátok képei kezdenek felkerülni a legkülönfélébb ajándéktárgyakra. Ebben a témában nehéz újat mutatni, de azért hogy valaki épp a facebook ismerőseinek képét varrassa magára, azért még szenzációszámba ment.

Nem csoda, ha a Social tattoo című filmecske, amelyben a főhős épp 152 barátjának profilképét tetováltatta magára, hamar körbeszaladt a netet, pillanatok alatt elérve a 2,5 milliós nézettséget. Sokan már az első pillanatban reklámra gyanakodtak, és nem véletelenül. Az akcióról kiderült ugyanis, hogy hoax, és a filmet valójában a holland Pretty Social nevű, a haverok facebook profilképeit különféle ajándéktárgyakra nyomtató honlap vírusfilmjéről van szó, amit kifejezetten azzal a szándékkal készítettek, hogy az online bolt körül csapjanak vele egy kis felhajtást.Mit mondjak, sikerült nekik. De ha már itt tartunk. Ti hol tudnátok elképzelni ezt a megoldást? Mi lenne az a szint, ahol még szívesen látnátok ezt a fajta profilképes ötletet? Megállnátok a bögrénél vagy jöhetne akár egy a barátok képeivel díszített vécéülőke is?

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr392984888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agent_x 2011.06.15. 20:29:42

"Megállnátok a bögrénél vagy jöhetne akár egy a barátok képeivel díszített vécéülőke is?"

Nem is olyan hülyeség, csak a barátot anyóssal kell helyettesíteni. Na meg persze reménykedni, hogy ne jöjjön rá a kedves mamára a szapora, ha látogatóba érkezik.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.06.15. 21:15:56

Vicces, ha a tetoválás után valamelyik barátodat kidobod, vagy ő téged. Nemcsak fájdalmas de még nehéz is leszedni a többi tetkó közül.

Dr.perrycox 2011.06.15. 21:38:34

Kár,hogy volt már róla cikk,hogy FAKE!!!

Bornyitó 2011.06.16. 06:49:55

annyira de annyira régi hír...

Piros Mogyoros 2011.06.16. 07:58:21

Miert nincs ezen a kommentlistan +/-, hogy Dr.perrycoxot le lehessen ertekelni amiert ugy kommental, hogy nem olvasta el a cikket?

Gersz 2011.06.16. 08:37:07

Hát, ezek sem egyszerű emberek, az biztos. Mint aki felveszi a csatornafedelet, aztán egyet előre lép...

mindennapiember.blog.hu/2011/06/09/columbo_habitusa_es_forrest_gump_futasa

locsocs 2011.06.16. 09:09:59

Üdv!

Nem akarok grammarnáci lenni, de a cikk első fel eléggé bugos...

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.06.16. 09:15:36

Nekem Andy Warhol nagy modnása jutott eszembe: "A jövőben mindenki híres lesz egy negyedórára."

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása