Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szeresd a vaginádat!

Erre hív fel a Mooncup nevű menstruációs segédeszköz, magyar nevén intim tölcsér gyártója, ami a tamponhoz hasonló kis vacak, csak éppen műanyagból van. Ennél mélyebben nem szeretnék elmerülni a témában (akit érdekel, itt mindent megtalál), a lényeg sokkal inkább a reklámkampány, amit e köré a nem túl barátságos szerkentyű köré szerveztek, hogy így demonstrálják azt, hogy a Mooncup a legjobb választás azoknak a nőknek, akiknek fontos a higiénia. Ennek lényege, hogy szeretni kell a legintimebb testrészünket (hogy miért írok többes szám első személyben, azt nem tudom így hirtelen), mert ha fontos nekünk, akkor óvni akarjuk, és Mooncupot veszünk majd a betét és a tampon helyett.

Ezért a kampány szervezői arra buzdítják a nőket, hogy osszák meg a többiekkel, hogy hívják a legnemesebb szervüket, vagy ha eddig még nem becézgették, akkor válasszanak neki nevet. Eddig nem kevesebb mint 14 000 (!!!) különféle becenevet gyűjtöttek össze a rajongók (ezeket ezen a honlapon megnézhetjük, vagy akár újabbakkal is gazdagíthatjuk. Ha ez igaz, akkor igencsak felköthetjük a gatyánkat, mert nem tudom, össze tudnánk-e gyűjteni együtt ennyi variációt. A 14 000-ből 25-öt ki is választottak, amelyeket dalba foglaltak, hogy ezzel is meghozzák a kedvet a becézéshez és a témával való foglalkozáshoz. Ti milyen becenevet tudtok, amit esetleg a többiek nem? Jöhetnek a kommentek között, persze ha lehet, azért NMHH biztos módon.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr203035764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása