Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közösségi web-thriller

Gigászi projektbe fogott az Intel és a Toshiba. A különleges kampányban egy olyan webizódokból álló történetnek lehetünk majd szemtanúi, melyben a közönség dönthet a főszereplő sorsáról. Az Inside nevű web-thriller egy olyan nőről szól, akit elrabolnak és bezárnak egy szobába. Az Emmy Rossum által játszott Christina azonban nincs egyedül, hiszen fogva tartója egy laptopot ad neki (wtf?), amin keresztül kommunikálhat a közösségi oldalakon. Valószínűleg nem lesztek meglepve, amikor azt mondom, hogy a laptop Toshiba márkájú és Intel proci ketyeg benne...

A “finom termékbemutató” mellett Christina legfontosabb feladata természetesen az, hogy kiderítse, hol tartják fogva. Ehhez elvileg bárkitől segítséget kérhet majd, de pontosan nem tudom ez mit jelent – a sajtóközlemény szerint az érdeklődők tweeteket és Facebook postokat is írhatnak majd szerencsétlennek. Az interakciónak azonban itt még nincs vége, hiszen egy szerencsés néző szerepet kaphat a filmben, ha webkamerán keresztül felolvas a szövegkönyvből és a rendező, D.J. Caruso kiválasztja. A film és az interaktív kaland július 25-én indul. Kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle!

Címkék: film vírus online

2011.07.15. 10:00 Exo · 1 trackback 6 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr573068013

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szabadítsuk ki Christina-t, avagy belül a közösségi thrilleren 2011.08.08. 14:01:44

Valaki elrabolta Christina Perassot. A lány egy bezárt szobában tér magához, és csupán egy laptop (és a facebook ismerősök) segítségére számíthat. Az idő fogy, a laptop merül... Inside című thriller mini sorozat, igérete szerint egy 'közösségi fil...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sixface 2011.07.15. 10:46:34

ha egy kicsit is hasonlítani fog az azonos című francia filmetűdhöz, mely etalonnak számít a kategóriájában, akkor nem lesz jó vége.

www.imdb.com/title/tt0856288/

de szórakoztató lesz.

2011.07.15. 13:41:31

Tudom, hogy olyan fokú reklámkerülés van ma, hogy folyamatos innovációra van szükség az iparban, de ez mégis kicsit izzadtségszagú és baromság.

Ki adna egy laptopot az elrabolt áldozatának?? :D

És mennyire lenne érdemes elrabolni azt aki annyira életképtelen, hogy nem tuda kiszabadíttatni magát ha van internet hozzáférése? :D

Egy Intel procitól és Toshiba laptoptól is ennyi agyat várhatok? :)

Tymi 2011.07.15. 21:36:50

A leírás engem a theroom.blog.hu-n futott és kudarcot vallott interaktív "regényre" emlékeztet. Hát.. majd lássuk meg mit alkotnak a Toshibánál.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása