Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kígyóbőr kabát és pödört bajusz

Ti mikor hordanátok ezeket dolgokat? tette fel a kérdést a Wieden + Kennedy a Heinekennek. A sokk után a marketingesek szerencsére kaptak egy frappáns választ is, így megszülethetett a márka legújabb reklámkampánya. A címben szereplő különleges "kiegészítők" a Heineken alkoholmentes változatát népszerűsítik, mégpedig azzal az üzenettel, hogy ez a fajta sör is lehet tökéletes választás a megfelelő helyen, a megfelelő időben. Kérdéses, hogy ez mennyire nyitja ki az emberek pénztárcáját, de az biztos, hogy menő kampányról van szó.

Jók a karakterek, jók a jelenetek és a narráció is tökéletesen passzol az egészhez, szóval én megvettem a dolgot. Az eddigi filmekből (szerintem még jön pár) kiderül, miként lehet menő egy kígyóbőr kabát és mennyire indítja be a csajokat egy pödört bajusz. Nézzétek meg ti is őket, aztán mondjátok el a véleményetek!  

2011.07.18. 09:30 Exo 8 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr873078128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyd 2011.07.19. 11:18:02

A kígyóbőr kabát Nicolas Cage és Woody Harrelson óta nem ciki :)

bbalint85 2011.07.19. 11:19:44

Nem lenne ilyen frappáns úgymond, de értelmesebb, ha kicsit valószerűbb szituációk jönnének ki a végén. Biztos lehetett volna olyat találni, mert így elsőre az jön le, hogy ok, majd akkor iszom alkoholmentes sört, ha piros hó esik/részt veszek egy illegális kígyóviadalon vagy egy múltszázadbeli boxmeccsen.. Nálam fordítva sült el az irónia ezúttal.

Exo · http://addict.blog.hu/ 2011.07.19. 11:38:19

@bbalint85: Egyetértek. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy az Entrance reklámfilm egy olyan különös világot nyitott meg, ahol az ilyen dolgok teljesen normálisak. Annál a szpotnál nem mondta senki, hogy fura a félszemű csávó, a kung-fuzó kína, meg a többi fazon. Úgy látszik, hogy a Heineken ezt bevállalta... Személy szerint nekem bejön. De biztos vannak sokan mások, akik nem így gondolják. :)

chiara7 · http://elcamino.utazas.hu 2011.07.19. 23:17:58

Nekem nagy fless, hogy így pozicionálják az alkoholmentes sört. Mert pont kezdtem nem érteni, hogy egyéb márkák sima 0%-os sör címszó alatt (azon kívül, hogy akár ingyen is odavisszük, ahol vagy) mit akarnak vele.
Persze lehetne valamilyen felelősségre apelláló, kocsivezetős oldalról is közelíteni, de szerintem itt arról van szó, hogy néha(!!!) pont akkor vagy igazi férfi, ha ezt iszod.
Egyrészt le a kalappal.
Másrészt a fene essen a reklám intézményébe, ahogy van. ;-) Eladják a keserű üdítőt ezzel a fílinggel.

votvalamikor 2011.07.20. 09:43:17

@chiara7: Soha, ismétlem, soha(!!!) nem lehetsz igazi férfi, ha alkoholmentes sört iszol... Közismert tény, hogy ez az első lépés a guminő meg a kecskeb*szás felé... :)

@bbalint85: egyetértek

A film egyetlen erénye a szép képi világ, de ezt már megszokhattuk a heinekentől...

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2011.07.21. 07:51:17

Kígyóbőr kabátot a Veszett a világ óta bármikor.

Nilito · http://nilito.freeblog.hu 2011.07.21. 11:53:24

A Heineken Light nem alkoholmentes, hanem csökkentett kalóriatartalmú.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása